POP UP PETAK U ATELJEU NA BR.1: SVAKI TJEDAN NOVA RADIONICA!

U Ateljeu na br.1 novu sezonu zamislili smo kao još genijalniju i originalniju od prošle. Uvijek pratimo aktualne trendove, ali pritom nastojimo ostati originalne, pomalo drugačije i kako bi rekli – svoje. Zato krećemo s još jednim novitetom – POP UP RADIONICE PETKOM!

Zamišljene kao tjedne radionice u trajanju od 3 sata, svaka će se baviti drugom temom/tehnikom/idejom. Za razliku od naših uobičajenih programa koji se odvijaju na mjesečnim razinama, svaki petak popodne u Ateljeu bit će rezerviran za naša kratka (ali slatka!) druženja u društvu uvijek novih umjetnika i kreativnih majstora. Iako kratke, radionice neće biti ništa manje kvalitetne i sadržajne. Kao i uvijek – jamčimo iskusno vodstvo uz puno kreativnog poticaja i usvajanja novih znanja.

Prvi pop up petak kreće već ovaj tjedan, 16.11., i otvaramo ga u velikom stilu – čestitkama u tehnici stop animacije!

Bliži nam se blagdansko vrijeme, praznici nam stižu, vrijeme čestitarenja i širenja dobrih želja samo što nije stiglo… Ove blagdane čestitajte svojim najdražima u tehnici stop animacije! Ovu neobičnu i originalnu čestitku možete brzo, lako i jednostavno podijeliti bilo kojim viralnim putem. Zaželjeti nekome svako dobro na ovaj način je fora, efektno i garantirano ostavlja bolji dojam od SMS-a! Prvi petak odmah se ozbiljno bacamo na posao – smišljamo, snimamo, stvaramo nešto novo i kući odlazimo bogatiji za neka nova znanja. A našoj mašti, idejama i kreacijama samo je nebo granica!

Zašto pop up petak? Ne znate što pokloniti dragoj osobi za rođendan – možda je pop up petak prava stvar. Niste sigurni jesu li naši duži programi za vas – ovo je super način da provjerite. I ne treba vam neki poseban razlog – petak popodne u Ateljeu može biti tek odličan početak dobrog vikenda. Radionice se održavaju u Ulici Republike Austrije 1.

Cijena radionice u trajanju od 3 sata iznosi 200 kn.

Prijave šaljite na već poznatu adresu ateljenabr.1@gmail.com.