PETER CHAND STORYTELLER: ZAVODLJIVI SPOJ TRADICIJE I URBANOG

ENGLISH VERSION

Već vam neko vrijeme s ponosom najavljujemo 2. STORYing međunarodni festival i vrijedno radimo na organizaciji i pripremama za još jedno nezaboravno storytelling iskustvo!

Peter Chand jedan je od najpoznatijih majstora storytelling-a, a njegove su priče tražene po cijelome svijetu. Iznimno nam je drago da se ove godine družimo s njim i u Zagrebu gdje će nam predstaviti neke od svojih najpoznatijih priča.

Rođen u Indiji, a odrastao u Velikoj Britaniji, Peter majstorski spaja ta dva svijeta, prevodeći na engleski jezik stare priče iz svoje domovine. Redovito posjećuje Indiju, gdje vrijedno sakuplja narodne priče i predano ih dijeli s ostatkom svijeta. Njegova ljubav prema očuvanju indijske tradicije i njenom spajanju s modernim, ono je što ga čini posebnim i izdvaja među ostalim storytelling majstorima. Osim što dijeli svoje umijeće kroz brojne nastupe i radionice, Peter djeluje kao umjetnički direktor najstarijeg storytelling festivala u Engleskoj – Festival at the Edge.

Peter je poznat po svojim inspirativnim nastupima i izvanrednoj vještini zavođenja publike svojim šarmom i energijom. Za zagrebačku publiku pripremio je pravu poslasticu i nešto uistinu posebno; pripovijedanje uz glazbenu fuziju urbanog hip hop-a i tradicionalne indijske glazbe. Njegovi nastupi uživo, zajedno s glazbenim producentom i DJ-om PKCtheFirst, garantirano donose nešto novo i osvježavajuće na storytelling scenu.

Jako se veselimo domaćoj publici predstaviti ovog majstora na djelu koji je svojim nastupima već osvojio ostatak svijeta,  i ne sumnjamo da će i nas!