Pažnja, pažnja!

Akcija: rođendani preko tjedna s 20% popusta!

S veseljem vam javljamo da je u tijeku posebna proljetna akcija u koju se možete izravno uključiti prijavom i rezervacijom termina do 1.travnja!

Do tada vam sve naše rođendanske programe preko tjedna nudimo uz 20% popusta na gotovinu. Želi li vaše dijete sa svojom ekipom proputovati Hrvatsku, osvojiti svijet, upravljati vremeplovom, postati tajni agent ili Jedi vitez, otkriti užase znanosti ili bilo koje tajne naših rođendanskih tema, čekamo ga na pragu proljeća, zabave i druženja!

Akcija se odnosi na sve naše rođendane, a odvija neovisno o vremenskim uvjetima jer na raspolaganju više nemamo samo naš kreativni prostor, već i veseli proljetni vrt koji skriva mnoga blaga, zakopane tajne i nezamjenjive igre na otvorenom.

Svi klinci koji su rođeni u najživahnije doba godine, mogu proslaviti rođendan u pravom zelenom ruhu. Ovom akcijom i mi slavimo proljeće, buđenje prirode, druženje na otvorenom, dekice na travi, lovce na blago, tajne starih vrtova i, kao i uvijek, zabavu na pametan način!

Sve što trebate je prijaviti se i rezervirati svoj termin do 1.travnja, a mi vas čekamo na vratima avanture! Dođite i istražite je s nama!