5.rođendan Laboratorija zabave –  kad mi slavimo, vi dobivate poklon!

Uskoro nam stiže i naš rođendan! Čekamo ga s velikim uzbuđenjem, a dane kratimo pripremanjem velikog slavlja na naš način – kreativan, živopisan i pametno zabavan!

Naime, u ovo jesensko doba 2012.godine, za koje se ne možemo odlučiti je li bilo jučer ili mnooooogo davnije, Laboratorij zabave službeno je pušten u svijet. Sa zavežljajem na štapu, osmijehom od uha do uha i korakom sedam milja dugim! Baš je bio poput pravog klinca – malen ali odvažan, spreman na sve kreativne izazove, čudnovate zgode i nove prijatelje. U dvije riječi: pametnu zabavu!

Ponosni smo i djetinje sretni što pet godina iskusniji, zreliji i veći čuvamo taj djetinji duh koji nas je poslao na put i nikad nas nije skrenuo na stranputicu rutine, zamora materijala ili zahvaljivanja Bogu što je petak. Svakog dana uživamo u smišljanju novih ideja, projekata i planova, druženju sa stručnjacima za kreativu, entuzijazam i dinamiku, sjajnim klincima, prekrasnim obiteljima, super partnerima i genijalnim polaznicima, klijentima i prijateljima. Svi zajedno činimo Laboratorij zabave još boljim, većim i spremnijim na svaki pametno zabavni izazov!

U ovih smo 5 godina upoznali sjajne ljude, individualce i grupe: s nekima smo surađivali, neke smo ugostili, a neki su ugostili nas. Sa svima smo se odlično družili, od svakog nešto naučili i iz svega izlazili još bogatiji, iskusniji i zaljubljeniji u nova iskustva, znanja, vještine, druženja….ukratko, u svoj posao i sva ona sitna, mala zadovoljstva koja nastupe nakon službenog radnog vremena. A to su obično nove ideje!

Želimo od srca i osmijeha zahvaliti svima koji su u ovih 5 godina posjetili, angažirali i/ili podržali Laboratorij zabave, udijelili nam korisne savjete ili konstruktivne kritike i dopustili nam da budemo dio vaše obitelji ili kakvog posebnog događaja. Jednostavno, hvala vam što rastemo, letimo i živimo s vama! Ponosni smo na svaki vaš osmijeh ili „neću kući“ vašeg klinca, sretni smo zbog svakog prijateljstva sklopljenog na našem kauču – to je ono što nas pokreće, okreće i s guštom navigura prema naprijed!

Iz tih razloga, a sve u ime novih zajedničkih pustolovina, za naš rođendan poklon dobivate vi! A što smo vam sve pripremili?

Kao prvo: slavlje! Sve vas pozivamo da nam se u subotu, 11.11.2017., od 10:30 do 12 sati pridružite u našem zagrebačkom domu, na mnogima dobro poznatoj adresi Trnjanska cesta 3. Ulaz je,naravno, slobodan, a proslava u posve laboratorijskom stilu, što znači da nas čeka puno neobične kreative, prijateljskog druženja i pametne zabave i naravno predstava!

Također, povodom svog rođendana, proslavu prolongiramo i na vaše! Što znači da za svaki naš tematski rođendan u 11. mjesecu, kojeg vaš klinac i vi poželite proslaviti kod nas i s nama, nudimo poseban popust od 10% na gotovinsko plaćanje.

I na kraju, ali i još jednom početku pametne zabave, sve naše članove i njihove klince častimo s dvije kreativne radionice (koje se održavaju ponedjeljkom i srijedom) po vlastitom izboru. I vlastitom zadovoljstvu!

Kao i uvijek, s nestrpljenjem čekamo vaše prijave. A još više: vaše društvo, odličan provod, velike osmijehe i pametnu zabavu! Zadovoljstvo nam je dijeliti ih s vama.

Molimo sve koji dolaze na naše slavlje u subotu, prijave na : info@laboratorijzabave.hr

P.S. Članovi, provjerite svoje iskaznice. Prihvaćamo samo članske iskaznice koje su obnovljene 2017. godine.