Sunčani 5. rođendan u laboratorijskom vrtu

Dragi naši!

Prije svega, puno hvala svima koji su svojim smijehom uljepšali proslavu našeg petog rođendana, kao i svima koji su nam čestitke uputili virtualnim stazama: svakakvih smo lijepih želja dobili, i svaku od njih u džep pospremili.

Želimo zahvaliti svima koji su u ovih 5 godina posjetili, angažirali i/ili podržali Laboratorij zabave: mnoge su se uspješne suradnje razvile u prava kućna prijateljstva, a osobita nam je čast (po)svjedočiti da su mnogi mali klinci u našem vrtu izrasli u prave momke i cure. Hvala svim roditeljima koji su nam ukazali povjerenje da budemo dio odrastanja njihove djece. To je ono što nas čini ponosnima, ono što nas svakodnevno inspirira da rastemo skupa s njima: u još bolje, kreativnije i vještije. I naravno, to je ono što nas podsjeća da nikad ne valja baš sasvim odrasti. Hvala svim klincima na toj školi: nikad je ne želimo završiti!

Zahvaljujemo našem timu: zaposlenicima, suradnicima i volonterima, njihovom zaraznom entuzijazmu, sjajno pogođenim idejama i razigranoj radoholiji. Hvala im na svakom satu kojeg provodimo skupa, svakoj ukroćenoj ideji i zarobljenom planu. Uz takvu ekipu, svi možemo sve!

A što da vam kažemo o samoj proslavi? Kao i svake godine, pridružilo nam se sunce: kiše jesenje i blatne lokve baš na naš rođendan svaki put odluče odgoditi svoje obaveze i tako nam omogućiti igru i zakusku u sunčanom vrtu naše drage Trnjanske ( hvala i njima). Guštali smo u predstavi: s Potjehom smo tražili istinu, trpali Bjesove u zdenac i pjesmom zazivali Svarožića. Spuštali se u vrt kroz prozor niz tobogan: izlazak po našoj mjeri! Klopali prefine muffine. Mozgali nad križićima i kružićima, kreirali školski nakit i krotili magnete. Budno smo čuvali živahne balone da ne krenu na leteći izlet nad zagrebačkim krovovima: samo nam je jedan uspio zbrisati i nekome uljepšati pogled na sunčano nebo. I znate što: neka je!

Jer, sa sobom je ponio djelić super atmosfere iz Laboratorija zabave: i tako je raspršio po cijelom gradu. Dok kažeš: bum. Hvala mu na fora gesti: i on je pokazao da je dobrim idejama samo nebo granica. A mi? Mi vam i dalje obećavamo mnogo kreativnih letova, dobrih vjetrova i pouzdanih krila!