Pažnja, pažnja! Laboratorij zabave traži volontere

Pažnja, pažnja! Laboratorij zabave traži volontere. I svi ste pozvani!

Dragi naši prijatelji, studenti i fanovi!

Jako smo sretni što možemo objaviti da tražimo volontere, i sve vas pozvati da nam se pridružite u našoj maloj obitelji kreativaca, pustolovaca i tragača za odličnom zabavom na pametan način.

Laboratorij zabave pokreću kreativne ideje, bogata mašta, suvremene metode edukacije i interaktivan, dinamičan pristup radu i druženju s djecom. U želji da zajedno učimo, rastemo i zabavljamo se, tražimo marljive, proaktivne i vesele osobe koje vole timski rad u kreativnom, poticajnom i ugodnom društvu.

Što dobivaš s tim?

Iskustvo rada s djecom nije presudno, ali je odlična prilika da studenti učiteljskih i pedagoških smjerova steknu zgodno iskustvo i vrijednu praksu za svoj ( budući) profesionalni rad. Izravno ćemo vas uključiti u akciju i uz puno smijeha, igre i zabave, kreativno odgovoriti na važna i ozbiljna pitanja poput:

  • Kako animirati djecu
  • Kako razgovarati s klincima
  • Kako odabrati aktivnosti
  • Gdje raste dobra atmosfera
  • Koliko je snažna moć interakcije, imaginacije i improvozacije
  • Kako ispričati priču
  • Kako i koju kreativnnu aktivnost izabarati

Svaki volonter Laboratorija zabave je punopravan član naše obitelji. To znači da imaš svoje mjesto za stolom, na podu, na kauču ili gdje se već u svakom trenutku rađa nova ideja, pokreće nova akcija ili kreira nova scenografija.

Imaš iskustva u kreativnom izražavanju, tehničkoj organizaciji ili terenskom radu? Super!

Voliš razmjenu dobrih ideja, inspirativne triggere i maštovito provođenje slobodnog vremena, a kreativne bube u ušima ne daju ti mira? Odlično!

Želiš naučiti nešto novo, zanimljivo i drukčije što će usavršiti tvoje vještine, pokloniti ti vrijedno iskustvo i vješto ti dovesti novog asa u rukav? Sjajno!

Baš tebe trebamo, i s veseljem te očekujemo! Možeš nam se (pri)javiti na laboratorij.zabave@gmail.com, a mi te već čekamo u našem zagrebačkom ili samoborskom domu!