Lov na nove priče u Budimpešti

Budimpešto, pripremi se! Dijana kreće u lov na nove priče!

„ Jednom davno, u zemlji Mađara, na zelenim brdima nad Budimpeštom skupila se grupa odvažnih ljudi. Došli su iz raznih zemalja, od kojih su neke bile jako, jako daleko. Premda nisu bili slični jedni drugima, govorili su različitim jezicima i pripadali različitim kulturama, svi su dijelili zajedničku misiju: pronaći najstariju priču ikad ispričanu…“.

Zanimljiv uvod, zar ne?

I baš onakav kakve volimo u Laboratoriju zabave. Još kad ga zamislimo ispričanog u Dijaninoj interpretaciji, dobivamo početak intrigantne, tajnovite i neobične priče koja će nas čas kuje za stolce, a čas baca na noge!

No, odmah da vam kažemo: ni mi još ne znamo što će biti dalje. I zato šaljemo Dijanu da sazna!
Jer, teško je pomisliti da bi ovakav lov na blago mogao proći bez nas, slažete se? I tako, dok nam Dalia još maše iz Bugarske, mi pakiramo Dijanu za Budimpeštu.

Ta osebujna mađarska dama prekrasnih bajki, bogatih narodnih priča i tajanstvenih dvoraca spremna je ugostiti kreativnu i pustolovnu ekspediciju koju čine storytelleri, pisci, umjetnici i svi koji rade s maštom, djecom i mladima. „Set your story free“ naziv je međunarodnog programa čiji je cilj usavršiti pripovjedačke vještine, tehnike i ostale cake storytelling majstora, te kroz suvremenu edukaciju i zabavu na pametan način poticati kulturu, tradiciju i moć pripovijedanja.

Pa, što očekuje Dijanu u ovoj super privlačnoj ekspediciji? U kofer smo joj spakirali sve što joj je potrebno: mašta, inspiracija, dobra vibra i mrežice za hvatanje novih znanja, ideja i vještina. Ni mrvu ne sumnjamo da će zanimljiva predavanja, radionice i puno glume, pjesme i plesa vratiti našu Dijanu još kreativniju, vještiju i iskusniju! A što će nam takva pripremiti: saznat ćemo čim nas okupi na podu i ispriča nam kakvu opaku, intrigantnu i muljevitu priču s Blatnog jezera!