Nivea tales

Što zajedno mogu jedan hrabri dječak, smjela djevojčica, veseli zeko i razigrana vila? Uistinu svašta: otputovati na more, pospremiti sobu, pronaći čarobni štapić i namazati nam na nosić mirisnu i nježnu kremicu prije spavanja!

U suradnji s Niveom dramatizirali smo njihove maštovite i prekrasno ilustrirane slikovnice namijenjene djeci od dvije godine na više, čiji je originalni autor popularni dječji pisac Udo Weigelt. Priče su vješto i kreativno isprepletene sa stvarnim i svakodnevnim situacijama kao što su upoznavanje novih prijatelja, njega osobne higijene ili spremanje svojih stvari na mjesto.

Također, ove nježne i edukativne priče ujedno njeguju i potiču one prekrasne i bliske trenutke uoči odlaska na spavanje, kad roditelji čitaju djeci, vode male velike razgovore, ušuškavaju ih u dekicu i mažu im na nosić točkicu blage i mirisne kremice za kožu, ugodan san i laku noć.

Nivea i Laboratorij zabave dijele ljubav prema dobroj priči, učenju kroz igru i slatkim, malim, tajnim ritualima prije spavanja koji su rezervirani za klince i njihove roditelje. Upravo zato nas je Nivea angažirala, a mi s guštom prihvatili izazov!

Niveine smo priče sa zadovoljstvom dramatizirali u interaktivne i dinamične storytelling predstave, a Luka, Mia, zeko i vila dobili su glasiće, odjeću i sve potrebne rekvizite za njegovanje svog prijateljstva. Sve smo priče uprizorili iz perspektive nježnog zeke koji je tako postao glavni junak i protagonist. Skladali smo i veselu pjesmicu, a u kreativnoj radionici nakon predstave osmislili daljnje pustolovine ove simpatične četvorke. Kremica na nosić došla je kao šlag na tortu!