ART SUBOTA U LABORATORIJU ZABAVE: VEĆ SVIJETLE BOŽIĆNE LAMPICE!

Zadnjih nekoliko subota ujutro na našim STE(A)M radionicama za djecu bilo je suuuper i hvala svima što su nam se pridružili u tako velikom broju! Do sada smo već bili jako vrijedni i izradili svašta – parni stroj, leteće sprave, planetarij… I na svakoj do sad pitali se – zašto takvih radionica nije bilo kad smo mi bili klinci?

Srećom, za današnje je klince sve tu i ponešto za svakoga! Dok smo do sada bili nešto više usmjereni na science/technology/engineering, ove subote nastavljamo u nešto drugačijem izdanju. STEAM (naravno!), ali s naglaskom na A. Art!

Zato pažnja, pažnja! Mali kreativci, budući dizajneri interijera i ljubitelji likovnog! Ova subota rezervirana je za sve klince koji vole ukrašavati, bojati, izrezivati i izrađivati svoje originalne ukrase za prostor. Cure (i dečki!) koji čitaju ovo i znaju da je to baš nešto za njih – vas čekamo! Naši frendovi i frendice, teenovci kojima je dosadno doma subotom ujutro… Ako doma imate klince koje veseli stvaranje toplog, mirisnog, treperavog i šarenog blagdanskog ugođaja kao i nas, ovu radionicu odmah stavite na njihov popis božićnih želja! Dovedite ih u subotu, 24.11., od 10 do 12 sati u Trnjansku 3 da se zajedno s nama polako ufuraju u blagdansko raspoloženje jer radimo svoje vlastite lampice za bor!

Lampice na baterije osiguravamo mi, a na njima je da za njih izrade fora, originalna, božićna i kakva god žele sjenila. Jer tek tada obične lampice postaju ukrasi za bor (ili za sobu ili za iznad kreveta ili iznad postera na zidu…) i doprinose onome što nas najviše veseli u blagdansko doba – blagdanskom ugođaju. Kad upalite prve lampice kao da osjetite miris kolača, čujete zarazni zvuk božićnih pjesama i osjećate uzbuđenje nadolazećih zimskih praznika!

Za održavanje radionice potrebno je najmanje 5 sudionika. U slučaju manjeg broja prijava radionicu odgađamo za idući vikend.

Prijaviti se možete ovdje putem online prijavnice: PRIJAVA ZA RADIONICU

Radionica je za djecu 5+

Cijena pojedinačnog dolaska iznosi 70kn, paket od 4 dolaska 250kn te paket od 8 dolazaka 500kn. Članovi imaju 10% popusta na pakete te skupljaju žigiće. Kada skupe dovoljan broj žigića, ostvaruju jednu radionicu gratis.