Narasli smo u StoryLab!

Napokon vam odajemo dugo čuvanu tajnu!

A ona glasi – narasli smo!

Mnogi već znate da je Laboratorij zabave ove godine proslavio svoj osmi rođendan, dakle osam godina druženja s vašim klincima i s vama u kojima obožavamo baš svaku sekundu. Bilo je (i bit će) tu još svega lijepoga, a najviše smijeha i pametne zabave. A osim o klincima, kampovima, rođendanima i svim ostalim vezanim uz klince, često smo pričali i o storytellingu!

Mnogi su pohađali naše storytelling edukacije i evente (STORYing) u kojima smo se skupa bavili moći dobre priče te kako je ispričati i predstaviti (se) publici. U ime svega toga, narasli smo u StoryLab.

Da, da! Laboratorij zabave je službeno otvorio StoryLab, prvi edukacijski storytelling centar u Hrvatskoj. Namijenjen je svima (odraslima) koji žele osnažiti svoju business priču na produktivan, pamtljiv i pametan način, a uz pomoć suvremenih storytelling metoda i alata. U praksi to znači da u StoryLabu kontinuirano održavamo poslovne edukacije i radionice na teme:

  • business storytelling
  • storytelling u turizmu
  • javni nastup

Po želji i potrebi, vi i vaša ekipa možete nam se javiti trebate li bilo što od toga za svoju business priču. Svi ste pozvani i uvijek dobrodošli!

Uz poslovne edukacije i radionice, u StoryLabu za vas organiziramo i:

  • specijalizirane team buildinge (storybuilding i artbuilding)
  • specijalizirane storytelling šetnje (stories to go) kao svjež i originalan odgovor na pitanje „što pokloniti poslovnim partnerima“ (ili, ništa manje zastupljeno, „kako provesti slobodan dan“)

Onda, što kažete? Pridružite nam se u novim pričama i druženjima!

Web stranicu Story Laba možete pogledati u linku, a kontaktirati nas na info@storylab.hr

Čujemo se, vidimo i kao uvijek, družimo!