NAGRADNI NATJEČAJ ZA ČLANOVE LABORATORIJA ZABAVE

Osvojite mjesto na Ljetnom kampu Laboratorija zabave!

Imate klinca koji bi vrlo rado proveo svoje gradske ljetne praznike uz kreativne i znanstvene radionice, ludu vodenu zabavu, kvalitetne filmove, knjige, finu klopu, slatkač i pametnu zabavu?

Samo jednim klikom udaljeni ste od toga da omogućite svom klincu mjesto u našem Ljetnom kampu!

Požurite s prijavom na:

PRIJAVA NA NAGRADNI NATJEČAJ

*PRAVO PRIJAVE NA NAGRADNI NATJEČAJ IMAJU AKTIVNI ČLANOVI UDRUGE LABORATORIJ ZABAVE.
NATJEČAJ TRAJE DO SUBOTE, 9.6. DO 00:00!

KAKO POSTATI ČLAN LABORATORIJA ZABAVE?

S veseljem vas obavještavamo da u svim programima i uslugama koje nudi Laboratorij zabave možete uživati (i) kao aktivni član naše istoimene udruge: što u praksi, osim što vas redovno putem newslettera obavještavamo o svim nadolazećim projektima, eventima, inovacijama i ostalim novostima, znači i da ostvarujete prigodne popuste za sve naše redovne programe za djecu i odrasle.

Dječji rođendani i kampovi, storytelling predstave i seminari, kreativne radionice, akcijski eventi i sve ostalo iz naše kuhinje: postaje još veća poslastica! Članstvo u našoj udruzi također vam omogućuje veće šanse za osvajanje kakvog nagradnog poklona, prednosti ili popusta: a znate koliko volimo takve igre!

Članarina za jednu školsku godinu iznosi 200 kuna te vrijedi od datuma uplate do istog datuma sljedeće godine, a član možete postati već danas!

Za članstvo potrebno nam je poslati Vaše ime, prezime, mail adresu i broj telefona na mail adresu: info@laboratorijzabave.hr

Laboratorij zabave – udruga za promicanje kulture pripovijedanja