Martin Manasse: najvažnije je da priča bude ispričana s ljubavlju

ENGLISH VERSION

Polako nam se približava 2. STORYing, međunarodni storytelling festival i vrlo smo nestrpljivi! Znamo da ste i vi jednako nestrpljivi pa ćemo vam iščekivanje festivala malo olakšati i najaviti još jednog gosta izvođača!

Martin Manasee nekima je već dobro poznat, s njim smo se već družili u veljači na Storytelling srijedi u Laboratoriju zabave. Oni koji su ga upoznali mogli su primjetiti pozitivnu energiju i predanost pričama koje Martin dijeli svojim slušateljima.

Martin je u storytelling vode uplivao sasvim neočekivano. Dugo godina se uspješno bavio glazbom i uvijek je bio oduševljen riječima i ritmom koji glazbi daju neku posebnu snagu. Iz njegovog zanimanja za ritam i priču razvio se i interes za pripovijedanje, koji je kasnije prerastao u jednu veliku ljubav. Martin je zatim postao i pravi majstor pričanja priča i ambasador pripovijedanja.

U svom rukavu skriva mnogo priča, a najviše voli pričati narodne priče i neobične priče koje slušatelje potiču na razmišljanje i postavljanje pitanja. Ono što je Martinu također važno kod pričanja priča je da njegove priče slušatelje ispune ljubavlju. Upravo takve priče, Priče ispričane iz srca, će Martin pričati u subotu i nedjelju na Obiteljskom programu ovogodišnjeg izdanja STORYinga. Martinovi živopisni nastupi te osebujan i šarmantan stil pripovijedanja zasigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Veselimo se što ćete s nama slušati Martinove priče ispunjene toplinom i ljubavlju. Vidimo se na 2. STORYingu!