LJETO NA ZRINJEVCU

Ove godine ljeto u Zagrebu je in, ili još bolje Ljeto na Zrinjevcu je in!

Naime, grad Zagreb će od ovog ljeta postati bogatiji za još jedno događanje –Ljeto na Zrinjevcu

U periodu od 8. srpnja do 31. srpnja 2016. u najljepšem zagrebačkom parku u samom centru grada svi stanovnici, kao i turisti, moći će uživati u mnoštvu odličnih koncerata, u večerima smijeha, plesnjacima, okušati se u raznovrsnim sportovima pod vodstvom stručnih ljudi, dok će se oni najmlađi zabaviti na kreativnim radionicama koje će voditi licencirani animatori.

Osim zabavnog, osiguran je i bogati gastronomski sadržaj koji će uključivati najbolje od zagrebačke ponude.

Laboratorij zabave dobio je tu čast da se pobrine za dječji dio, tako da ste sigurni da će biti svega, od kreativnih radionica, kratkih i interaktivnih priča, uživanja, druženja…ma svega! I to svaki dan od ponedjeljka do subote u jutarnjim (9-11h) i popodnevnim (17-19h) terminima, te nedjeljom uz obiteljski doručak na travi, kada ćete moći uživati u našim standardno dobrim predstavama.
Kako to kod nas inače biva, ide red priče, red kreativne radionice, red zabave, red smijeha :). Naravno sve što izradiš poneseš si kući.

Prvi tjedan tema je Put oko svijeta, tako da ćemo svaki dan biti u nekoj drugoj zemlji! Zvuči genijalno!

Cijeli koncept Ljeta na Zrinjevcu je toliko dobro osmišljen, da su se organizatori pobrinuli da i oni najzahtjevniji budu zadovoljeni! Od fine klope, književnih večeri, koncerata i plesnjaka do kasno u noć.

Ali pazi sad – utorak je dan za knjigu!
Laboratorij zabave ne bi bio Laboratorij zabave da nema prste i u tome.
Kroz dan s djecom i roditeljima čitat ćemo pomno odabrano štivo , a navečer za velike, naša Dijana preuzima palicu. U goste na književne večeri dolaze jako zanimljivi gosti, a Dijana će se pobrinuti da o njima saznamo što više :)


Jako se veselimo što ćemo provesti Ljeto na Zrinjevcu s vama :)

Za one koji žele znati više, klik na link:

http://ljetonazrinjevcu.com.hr/