Kamp počeo, guštu nikad kraja!

Dragi naši ljetoljupci!

Kao što znate, u ponedjeljak je startao, a jučer završio prvi tjedan našeg Kreativnog kampa. I našoj sreći nema kraja! U odličnom društvu s čak 14 malih avanturista, mozgalica, valjača po travi i gacača po vodi pet smo dana guštali u kreativnim igrama, odličnoj zabavi i super klopi. I svaki dan jedva čekali idući!

Klinci su se pokazali kao prava, uigrana ekipa uvijek spremna na nešto novo, a sve začinjeno smijehom, trkom i akcijom! Spretne ruke marljivo su gradile naš vrtni mozaik i Puteljak prijateljstva, bose noge skakutale kroz vodu, vješta pitanja i mudri odgovori šetali niz Dječji književni klub i filmsku radionicu….i ne, mame, nismo bili gladni!

Jer kuhali smo za prste polizati! A osim spretnim rukama i slasnim receptima, tome možemo zahvaliti i našoj dragoj partnerskoj ekipi iz AMC-a koja nas tijekom cijelog kampa obilno opskrbljuje super loncima, tavama, zdjelama i ostalim posuđem najviše kvalitete. Za naše klince samo najbolje!

Sve u svemu, mali uživaju k’o veliki. A mi veliki? Mi guštamo k’o mali!

Jako smo sretni što se svaki dan imamo čast i priliku družiti s nevjerojatnim klincima koji nas nemilice obaraju s nogu kreativnim rješenjima, bogatom maštom, mudrim pitanjima i originalnim odgovorima. Ponosni smo što naš kamp okuplja toliko različitih karaktera, osobnosti i ukusa: svatko je poseban na svoj način, a svi smo ujedinjeni za super druženje i kreativnu akciju!

Kažu da je u životu, a pogotovo u današnjim vremenima, privilegija kad imaš priliku raditi ono što voliš i u čemu zaista uživaš: ono kad s guštom nosiš posao kući i veseliš se svakom radnom danu. Nama je baš tako: i neizmjerno smo sretni što imamo svoje malo, ali nama najveće mjesto pod suncem. I krošnjom! I među svim nasmijanim licima, raspjevanim grlima i znatiželjnim okicama naših malih polaznika, partnera i prijatelja odličnog provoda i pametne zabave!

 

Zauzmi svoje mjestu na našem Ljetnom kampu 3.7-7.7. (još 2 mjesta) i 10.7.-14.7.

Prijave na mail: info@laboratorijzabave.hr