Hoće li mi dijete dobiti nešto za jest’? – 11 najčešćih pitanja za ljetne kampove

Vi pitate, mi odgovaramo!

Potaknuti velikim brojem vaših pitanja koje svakodnevno primamo, a odnose se na informacije o našim ljetnim kampovima, odlučili smo vam sastaviti tekst koji sadrži sve najvažnije informacije i odgovore na najčešća pitanja koja dobivamo. Puno vam hvala na tako velikom interesu i sve većem broju prijava vaših klinaca – jedva čekamo da kampovi počnu!

Prije svega, podsjećamo da naši ljetni kampovi za djecu počinju odmah nakon kraja školske godine, dakle u utorak, 23.6.2021. Završavaju u predškolskom tjednu u rujnu, dakle u petak, 3.9.2021.

Kampove održavamo radnim danima u tjednu (ponedjeljak – petak) u full timeu (8.30 -17.00) ili poludnevnom terminu ( jutarnji 8.30-12.30 ili popodnevni od 13 do 17h).

Iznimno u periodu od ponedjeljka, 2.8. pa do nedjelje, 15.8. ne održavaju se ljetni kampovi za djecu niti bilo koji drugi programi u Laboratoriju zabave jer naš tim odlazi na kolektivni godišnji. Sve ostale tjedne do 3.9. se vidimo!

 

U to ime, krenimo s pitanjima / odgovorima:

Ljetni kampovi za djecu u Laboratoriju zabave

Što se uključuje jedan ljetni kamp?

Svaki tjedan našeg ljetnog kampa obrađuje posebnu temu te s njom usklađene scenu, igre i aktivnosti. Bez obzira na koju temu se odlučite, svaki ljetni kamp za djecu sadrži:

 • siguran, ograđen i zabavan vrt u mirnom kvartu
 • miran kvart za šetnje i eko – patroliranje (naravno, uz punu pratnju odraslih)
 • edukativne i zabavne kreativne radionice
 • kvalitetne, sigurne i kompletne materijale za sve kreativne i istraživačke aktivnosti na kampu
 • zabavne vrtne igre i juriše na otvorenom
 • vodene igre
 • doručak
 • ručak
 • snack / voće dostupno tijekom cijelog kampa
 • raspoložene i iskusne voditelje / animatore za djecu
 • fotkanje za uspomenu

Tema je, koliko i tjedana, ukupno 9. Možete izabrati jedan, više ili sve tjedne / teme, a njihov popis i termine pogledati ovdje:

https://www.laboratorijzabave.hr/ljetni-kampovi-za-djecu-na-otvorenom-primamo-rezervacije/

 1. Je li moje dijete premalo/preveliko za kamp?

Naši ljetni kampovi za djecu namijenjeni su klincima od 4 do 12 godina. Klinci od 4 godine i mlađi mogu se uključiti ako su sposobni provesti poludnevni (4 sata) ili dnevni (8 sati) termin bez roditelja, odnosno u društvu druge djece i voditelja kampa.

 1. Koliko to sve košta?

Cijena petodnevnog kampa (ponedjeljak – petak od 8.30 do 17) iznosi 1500 kn.

Cijena poludnevnog boravka kroz petodnevni kamp (ponedjeljak – petak od 8.30 do 12.30 ILI 13 do 17h iznosi 1100 kn. Iznimka je prvi tjedan kampa (od srijede, 23.6. do petka, 26.6.) čija cijena zbog kraćeg trajanja kampa iznosi 900 kn.

 1. Dobivam li popust ako rezerviram više tjedana?

Naravno! Ako se odlučite za više tjedana, slažemo vam paket čija cijena ovisi o broju rezerviranih tjedana. Generalno, vrijedi sljedeće pravilo: za prvi tjedan vrijedi puna cijena kampa, za onaj drugi 10% popusta, a za treći i svaki nakon njega po 15% popusta na početnu cijenu (to je ona puna za prvi tjedan kampa).

 1. Dobivam li popust ako prijavim više djece?

Naravno da da! U slučaju više klinaca, za prvoga u prvom tjednu plaćate punu cijenu kampa, a za njegovog brata / sestru 10% popusta na ukupnu cijenu. Za drugi tjedan kampa (ako se odlučite) dobivate još 10% popusta na početnu cijenu, a za svaki treći i tjedne nakon njega po 15% popusta na početnu cijenu.

 1. Dobivam li popust ako sam član udruge Laboratorij zabave?

Jasno da dobivate, zato i imamo članstvo! Ako ste član, uz poslani broj vaše članske iskaznice koja vrijedi za 2020. / 2021. odmah dobivate 15 % popusta na sve kampove koje odaberete i bez obzira na broj prijavljene djece. Ako još niste član, a želite to postati, javite nam se na info@laboratorijzabave.hr i naša će vas Martina uputiti za dalje!

 1. Možemo li doći samo na jedan dan?

Možete! Samo nam to trebate najaviti najkasnije 2 dana prije termina u koji želite uskočiti kako bismo na vrijeme osigurali sve potrebno za vašeg klinca i njegov boravak na kampu (obroci, oprema, materijal i ostalo).

 1. Termin 8.30 – 17.00 mi je na knap zbog posla. Imate li rješenje?

Naravno da imamo, a zove se dežurstvo! To u praksi znači da nam na kamp možete dovesti klinca i ranije ujutro. Samo nam to javljajte na vrijeme, da na vrijeme organiziramo naše animatore!

 1. Hoće li dijete dobiti nešto za jesti? 

Ma zar ste sumnjali? Naravno! Djetetu je osiguran doručak, ručak, desert (koji sami rade) te snack tijekom cijelog dana (voće).

10. Što ako je moj klinac alergičan na neku vrstu hrane ili mu je prehrana posebno propisana?

Možemo organizirati da vaš klinac na kampu jede u skladu sa svojom prehranom. Javite nam se na info@laboratorijzabave.hr kako bismo u dogovoru s vama odredili menu za klinca i na vrijeme ga osigurali.

11.  Treba li klinac što ponijeti na kamp?

Sav pribor i oprema za kamp (kvalitetan i siguran materijal za kreativne radionice, aktivnosti i igre) je osiguran od Laboratorija zabave i uračunat u cijenu kampa. Klincu trebate spakirati samo rezervnu odjeću (jer svi znamo koliko mrljice od igre i klope vole dječju robu), sprej protiv komaraca (nažalost, ima ih u vrtu), sprej / kremu za sunce koje inače koristite te kupaći kostim i ručnik za vodene aktivnosti u vrtu. To je špricanje i gacanje kroz vodu – ono neodoljivo u ljetnim vrućinama! Također, kao podsjetnik na to što trebate pripremiti za kamp vam 2 tjedna prije kampa na kojeg ste se prijavili šaljemo mail s potrebnim popisom stvari za ponijeti. Da ih stignete organizirati na vrijeme i bez žurbe!

I naposljetku, kako prijaviti klinca na ljetni kamp za djecu?

Brzo i jednostavno!

Mjesto za vašeg klinca možete rezervirati kratkim ispunjavanjem prijavnice na sljedećem linku:

Prijava na kamp

U slučaju dodatnih pitanja i informacija o ljetnom kampu u Laboratoriju zabave, na raspolaganju vam s veseljem stoji naša Maja. Možete je kontaktirati na 095 3923 644 ili nam se javiti na info@laboratorijzabave.hr .

Vidimo se!