LJETNI KAMPOVI: PRIJAVE SU KRENULE!

Dragi svi, znamo da već s nestrpljenjem čekate više informacija o našim Ljetnim kampovima… I mi vam ih s veseljem donosimo u velikom stilu! Pred nama je dugo ljeto pametne zabave, nezaboravnog provoda i uzbudljivih avantura, a prijave na Ljetne kampove Laboratorija zabave i službeno su otvorene! Dugo smo smišljali kako što bolje zabaviti vaše klince kad nema škole i vjerujemo da će svaki od njih u našoj bogatoj ponudi pronaći nešto za sebe:

DOLCE FAR NIENTE: 17.6. – 21.6.

Škola je gotova, idemo svi na ferije! Prvi tjedan nakon škole chillamo na najjače, odmaramo i zaboravljamo na teške školske muke. Uživamo radeći ama baš ništa i fjakamo kao nikad prije… U prvom tjednu klince želimo potpuno opustiti i odmoriti od školskih obaveza – bit će tu puno rastrčane zabave i tjelesnih aktivnosti na otvorenom!

PUT OKO SVIJETA: 24.6. – 28.6.

Hrabro odlazimo gdje dječje noge još kročile nisu! U Trnjansku 3 dolaze svi svjetski kontinenti, otkrivamo skrivene kuteve Zemlje, neistražene zemlje i totalno drugačije svjetove. Put putujemo, učimo i istražujemo što još istraženo nije. Pretvaramo se u prave male istraživače i kući odlazimo puni novih (sa)znanja!

ADVENTURE LAND: 1.7. – 5.7.

Svaki dan, jedna avantura! Postavljamo otkačenu scenu, nudimo praktične rekvizite: baš u stilu najboljih dječjih romana. Smišljamo kako bi se domišljati klinci snašli usred brodoloma, začaranog labirinta ili vlaka u snijegu. Filmska igra? Ne, maštovita praksa na pustolovan način!

POP KULTURA: 8.7. – 12.7.

Kultni umjetnici, cool društvenjaci i druge poznate face pop kulture tema su ovog kampa. Glazba, umjetnost i opća pop kultura na zabavan način, povijesne činjenice koje nam nije teško upamtiti i sve to popraćeno odličnim soundtrackom naše mladosti. Jedva čekamo da moderni klinci upoznaju poznate face pop kulture, koji su nama odraslima već dobro znane!

DREVNE CIVILIZACIJE: 15.7. – 19.7.

Vraćamo se u daleku povijest drevnog Egipta i Kine, upoznajemo Maje i Inke, zalazimo u njihove živote i učimo kako je bilo živjeti u njihova doba. Pismo, oruđe, postignuća tehnologije i novac… Ponekad puno ispred svog vremena, učimo kako i na koji način su drevne civilizacije ostavile trag na današnjoj civilizaciji, što nam je sve fora ostalo od starih naroda i na čemu im sve možemo biti zahvalni!

TAJANSTVENI OCEANI  I MORSKE DUBINE: 22.7. – 26.7.

Bacamo se u more, ronimo do njegovih dubina i istražujemo sve što nam se nađe na putu! Hm… barem otprilike! Šesti tjedan Ljetnog kampa posvećen je morskim ljepotama, dubinama, misterijima i iznenađenjima. Mora i oceani, njihov čudnovat i čudesan životinjski i biljni svijet ostavit će nas bez daha. Iako daleko od plaže, ovaj tjedan u potpunosti uživamo u morskim radostima!

VREMEPLOV: 29.7. – 2.8.

Koliko je fora naš super popularni Vremeplov roćkas, zanju svi. Zato na Ljetnom kampu vremeplov Laboratorija zabave zalazi u neke druge i dosad nepoznate zabačene kutke povijesti! Posve novi sadržaji, događaji, osobe i značajne ličnosti čekaju nas na našoj trnjanskoj adresi i otkrivaju sve svoje tajne. Volimo povijest jer je čudna, maštovita i nadasve zabavna, a još više volimo se vratiti u sadašnjost!

3.8. – 19.8. 2019.: PAUZA ZBOG KOLEKTIVNOG GODIŠNJEG ODMORA

STORYTELLING, MITOVI I LEGENDE: 19.8. – 23.8.

Legende i mitovi ispričani na pravi način! To bi ukratko bio predzadnji tjedan naših kampova, zamotan u misterije, mračne sile i zagonetne likove starih legendi i još starijih mitova. Kultura pripovijedanja puno je više od samog pričanja. Storytelling obuhvaća mnogo više; pričanje priča, pričanje o životu, pričanje o nama. Pričamo priče kako ih do sada nikada nismo ispričali. Sve to čini junake naših legendi zanimljivijima, opasne zmajeve još opasnijima i vesele patuljke još dražesnijima!

SVJETSKA ČUDA: 26.8. – 30.8.

Kraj ljeta obilježavamo u znaku čuda – i to svjetskih čuda! Opet se bavimo zabavnijom stranom povijesti i veličanstvenim čovjekovim dostignućima na ponos svih nas. Odlazimo u šetnju Kineskim zidom, čudom se čudimo svetom gradu Machu Picchu i malo odmaramo u Semiramidinim visećim vrtovima… Zašto je nešto svjetsko čudo i kako to postaje? Pridružite nam se i saznajte!

PUT OKO SVIJETA: 02.09.-06.09.

Hrabro odlazimo gdje dječje noge još kročile nisu! U Trnjansku 3 dolaze svi svjetski kontinenti, otkrivamo skrivene kuteve Zemlje, neistražene zemlje i totalno drugačije svjetove. Put putujemo, učimo i istražujemo što još istraženo nije. Pretvaramo se u prave male istraživače i kući odlazimo puni novih (sa)znanja!

 

Sad znate sve teme i kakva nas zabava na pametan način čeka, a detaljne opise svakog kampa donosimo na vrijeme! Prepoznajete li svog klinca u nekoj od njih, prijavite ga na jedan od kampova (ili više njih, ili čak na sve!).

Prijave šaljite na info@laboratorijzabave.hr. Čekamo vas s vašim mjestom!

Kamp je namijenjen djeci od 5 do 12 godina.

Kampovi službeno počinju u 8.30, no uvijek imamo i dežurstva za roditelje koji rade od 8! Tako da ni za to ne morate brinuti!

Djeca će tijekom boravka kod nas dobiti doručak, ručak i užinu, gdje će voće i snack cijelo vrijeme biti dostupni. Ručak će biti osiguran od strane cateringa s čijim menijem ćemo vas upoznati kada dođete na kamp.

Cijena cjelodnevnog kampa (8.30 – 17h) iznosi 1500 kn (za drugo i treće dijete popust od 10%), a za članove 1250 kn (cijena se ne mijenja ovisno o drugom ili trećem djetetu ukoliko ste član), poludnevni – jutarnji od 8.30 do 12.30 h ili popodnevni od 13 do 17 h iznosi 110, za članove 900 kn.

  • Prva dva tjedna kampa (17.6.-21.6. i 24.6.-28.6.) traju 4 dana te cijena iznosi 1250 kn, a za članove 1050 kn.

Ukoliko se uzima više tjedana, odnosno kampova, tada Vam slažemo paket ovisno o tome koliko ste kampova uzeli. *Članovi obavezno moraju poslati broj članske iskaznice koja vrijedi za 2019. kako bismo na temelju toga mogli složiti pakete.

*VAŽNA NAPOMENA! Za odvijanje kampa potrebno je biti prijavljeno minimalno petero djece. U slučaju manjeg odaziva, Laboratorij zabave zadržava pravo otkazivanja određenog termina.