Ljetna zabava u Mobile Homes Perfect Summer/kamp Straško

Dragi svi,

javljamo vam se iz sunčane Novalje i prezgodnog kampa Straško koji nas je ondje ugostio!

Vjerovali ili ne, upravo smo ondje brusili ideje i crpili inspiraciju za brojne aktivnosti na našim ljetnim kampovima: od vodenih igara do pustolovnih ekspedicija, ljetne tematike i pametne zabave na otvorenom.

Jer, kamp Straško je sve to: luda avantura za djecu i savršen odmor za odrasle!

Ugodno smješten u prekrasnoj prirodi, nudi opjevanu otočku vibru u sjajnoj kombinaciji s aktivnim odmorom i primamljvim chillanjem uz knjigu i koktel.

Na svoje dolaze mali sportaši, umjetnički se tipovi prepuštaju guštu: plaža je duga „tek“ dva kilometra, a ponosno vijori i Plavu zastavu (nagrada koja se dodjeljuje najbolje uređenim  ekološki osviještenim plažama u Hrvatskoj).

No, to još nije sve: ono što nas je oborilo s nogu su mobilne ljetne kućice prekrasnih vrtova i filmskih drvenih trijemova. Izvana su preslatke, a iznutra….e, tu smo već mislili da smo upali u kakav kulerski umjetnički stan! Kreativno uređen, sa šarmantnim detaljima i suvremenom opremom: TV, tip top kuhinja za hob chefove, klima za obožavatelje sieste….i, da, parking pred kućicom za vašeg limenog ljubimca. A onaj pseći? Ti su dobrodošli i u samu kućicu! Naša kućica je bila kako sami naziv kaže: Mobile Home Perfect Summer.

Ispred kućice smo guštali u mirisnom dvorištu, mekoj travi i genijalno dizajniranom vrtnom namještaju koji vas mami na igru ili chill na otvorenom: a znate da najviše volimo pametnu zabavu ispod vedrog neba. Pa smo uživali u svakom trenutku!

Kućice su smještene su na samoj obali: miris mora i mediteranskog bilja nosit ćemo u nosnici još dugo nakon što odemo iz kampa, i sa sobom ponesemo prekrasne uspomene, a ova naša, tek stotinjak metara od mora!

Zbog svega toga, i divnog druženja uz paški suton i domaću klopu, prijateljski zahvaljujemo izvrsnoj ekipi iz MOBILE HOME PERFECT SUMMER i našim predivnim domaćinima Tanji i Tomislavu na svakom guštu kojeg su nam pružili! Svakako se vraćamo sljedeće godine, ako ne i u 9. mjesecu! Hehhehe

Saznajte sve o idealnom odmoru u Mobile Home Perfect Summer na njihovoj web stranici: http://mobilehome-summer.com

ili Facebooku: https://www.facebook.com/MobileHomeSummer/.