LabZab veljača – što smo vam pripremili?

Činjenica da je veljača najkraći mjesec u godini za nas znači samo jedno – da zabava u njoj treba biti što duža i raznovrsnija!

U to ime, ponosno vam predstavljamo veljaču u Laboratoriju zabave. Što smo vam pripremili tijekom veljače, a što od toga možete dobiti već danas? Idemo po redu i ništa ne izostavljamo!

Uz našu standardnu ponudu u vidu kreativnih i interaktivnih tematskih rođendana za klince, u veljači nudimo i sljedeće programe / proizvode za klince i obitelj:

LabZab Superbroj

Od prvog dana veljače s vama je naš Superbroj! Superbroj je novi broj LabZab mjesečnika. Tema veljače su superjunaci – ali ne Batman, Superman i Spiderman, već vaš klinac osobno od glave pa do pete! Za njega smo osmislili kreativni vodič kako biti superjunak baš svakoga dana. Kako izraditi specijalnu opremu, a kako dešifrator za supertajne misije? Na koji način činiti naš svijet boljim mjestom, a kako izgraditi svoj pravi kućni Supergrad? Zašto su svi superjunaci počeli u stripu i je li ga moguće napraviti sam? Odmah da vam kažemo, naravno da jest – jer vašeg klinca čeka vlastiti DIY strip! Sve su to tek neke od aktivnosti koje klince spremamo u našem Superbroju. Više o njemu saznajte klikom ovdje, a onda ga naručite na našem web shopu!

Valentinovski LabZab box

Veljača je mjesec kad slavimo ljubav, a pametna zabava njen je stari par! U želji da vam pružimo što slađe Valentinovo, osmislili smo Love&Friends box s temom ljubavi, prijateljstva, druženja i naravno, DIY poklona i čestitki za sve drage male i velike ljude u obitelji i izvan nje. Klinac će sam napraviti čestitke i poklone, no tu neće biti kraj kreativnoj zabavi – jer slijede dobar filmić i domaći slatkiši! Naime, za Valentinovo LabZab box udružili smo ponovno snage s curama iz CukerLaba koje su pripremile domaće keksiće te upute i pribor za njihovu dekoraciju. Već vam rastu zazubice? I nama, to vam priznajemo! Više o boxu pročitajte ovdje, a onda ga naručite na našem web shopu. Stiže vam na prag i nek’ party krene!

Svijet jučer, danas, sutra – drugi zimski kamp u Trnjanskoj

Bliži se drugi dio zimskih praznika, a s njima i naš drugi zimski kamp! Opet ga održavamo u Trnjanskoj 3, i to u full time periodu od 9 do 17 (ili nešto ranije ako radite od 8). Tema drugog kampa je Svijet jučer, danas, sutra, sa svim svojim (ne)zgodama koje su ga krasile od doba prvih ljudi do svemogućih gadgeta. Kako je znanost mijenjala svijet, a kako su to činili crteži i glazba? Kako naša djela čine svijet boljim, a kako dobra činiti baš svakoga dana? Sve to i još puno toga saznajemo zajedno na drugom zimskom kampu, a vi nam bez oklijevanja pridružite svog klinca!

S kampom krećemo odmah po početku drugog dijela zimskih praznika, dakle od ponedjeljka, 21.2. Družimo se do petka, 25.2. (uključujući petak, naravno). Više o temi i aktivnostima drugog zimskog kampa zajedno s klincem saznajte klikom ovdje, a onda nam se (pri)javite i rezervirajte mjesto.

Kako biste rezervirali svoje mjesto  ispunite prijavnicu: PRIJAVA ZA KAMP.

Vidimo se u Trnjanskoj i veselimo druženju – jer svijet se neće osvojiti sam!

LabZab loyalty klub

Već ste član našeg loyalty kluba ili baš razmišljate da to postanete? U oba slučaja imamo sjajne vijesti! U želji da se družimo što češće i zabavnije, naš postojeći loyalty klub odlučili smo obogatiti s još više popusta, darova i ostalih pogodnosti za sve naše aktualne i buduće članove. To su:

  • cjelogodišnji popusti za sve naše programe i proizvode (od rođendana i kampova pa sve do kupovine na našem webshopu)
  • poklon dobrodošlice u LabZab loyalty klub
  • redovni mjesečni poklon (u obliku nekog od naših proizvoda)
  • personalizirani rođendanski poklon za vašeg klinca / klince (ukoliko rođendan slavite kod nas)
  • ekskluzivne storytelling predstave za klince i obitelj (druženje in vivo ili online)

Sve pogodnosti vrijede odmah po uključenju, a kako se uključiti, saznajte klikom ovdje.

Svima vam želimo zabavnu veljaču. Provedite je s nama na kreativan način!