Superbroj – LabZab vodič za klince superjunake

Stiže nam i veljača, a s njom i Superbroj!

Nakon male pauze koju smo uzeli u siječnju, punom smo se parom bacili na ono što smo vam obećali za veljaču – a to je novi broj našeg LabZab mjesečnika!

Ovaj put su tema superjunaci – ali ne Batman, Spiderman i slični, već vaš klinac osobno od glave pa do pete!

Naime, i vi i mi jako dobro znamo da baš u svakom klincu čuči superjunak koji samo čeka da spasi svijet. Za to mu treba samo koji mali poticaj, u vidu genijalne i kreativne zabave koja će ga poslati u nove pustolovine – a nijedan superjunak nikad ih ne propušta!

U to ime, za klince smo osmislili zabavni i veoma konkretni i praktični vodič kako biti superjunak baš svakoga dana. Kakve veze s time ima specijalna oprema, a kakve ekologija i zakoni prirode? Sve im to otkrivamo uz edukativne igre za djecu te zabavne aktivnosti iz područja STEM-a i kreativnog hand madea. Cilj je odgovoriti na jednostavno pitanje – što je najveća moć svakog superjunaka? Je li to snaga, vještina ili um? Kako u praksi brinuti za sebe i za druge, a naš svijet učiniti još ljepšim i sigurnijim?

A kako sve to izgleda u praksi, spremno vam otkrivamo uz par zgodnih hintova o svemu što ih čeka u našem Superbroju. Ovladat će snagom munja i magneta, baš kao Storm i opasni Magneto. Upoznat će zakone koje stoje iza toga i kakve veze imaju s dobrom, starom fizikom. Naravno da tu neće biti kraj – jer to su tek neke edukativne igre za djecu koje klince čekaju u našem Superbroju!

Izgradit će svoj vlastiti kućni Supergrad, pokrenuti tajne misije pod krovom – kada se začudite što je soba pospremljena, nemojte se pitati odakle mu ideja! Vašeg klinca vraćamo korijenima superjunaka, u vrijeme kad su svi živjeli u stripu – i dajemo mu izazov da kreira svoj strip!

Nemojte propustiti biti dio priče koju će vaš klinac osmisliti sam – uz puno dobre zabave za čitavu obitelj!

Što Superbroj sadrži?

  • zabavne DIY aktivnosti za doma i na otvorenom
  • upute za izradu DIY aktivnosti
  • interaktivne i edukativne igre za djecu
  • lake snack recepte za samostalni desert
  • tematske crteže i fotke
  • već gotove materijale za printanje za DIY aktivnosti
  • LabZab kalendar za kreativnu veljaču
  • superkviz znanja o obrađenim temama
  • kvalitetan i pregledan digitalni format

Kako do Superbroja?

Brzo i lako! Možete ga naručiti na našem web shopu (od 1.2.2022.) i on Vam nakon uplate stiže na e-mail. Drugi je način da nam se javite u inbox ili na info@laboratorijzabave.hr i mi ćemo Vas uputiti u sve daljnje korake.

Cijena mjesečnika iznosi 120 kn, a za prednaruđžbe (narudžbe prije 1.2.) ostvarujete popust od 10%.