LABZAB BOX – KUTIJA PAMETNE ZABAVE

Tražili ste, ispunili smo vam želju – LabZab box za sve!

Kao što već znate, u travnju su na adrese naših članova stigle šarene kutije s raznim materijalima i mnoštvom zabavnih zadataka koje su oduševile i naše članove i sve ostale, riječ je o LabZab boxevima! Reakcije na LabZab boxeve su bile genijalne, dobili smo hrpu veselih mailova, Facebook poruka, fotki i snimaka vaših maštovitih projekata i puno, puno osmijeha! Ne znamo tko je bio sretniji, vi koji ste dobili boxeve, mi koji smo ih za vas pripremili ili svi ostali koje su naši boxevi toliko zainteresirali da su nam se brže-bolje javljali i pitali kako dobiti vlastiti LabZab box. Da vam odmah kažemo dobre vijesti – LabZab box od sada mogu dobiti svi!

A sada nastavimo na kako, zašto, kada, gdje nabaviti svoj LabZab box i sve ono što jedva čekate saznati.

PA ŠTO JE TO TOČNO LabZab BOX?

LabZab box je šarena kutija pametne zabave s materijalima i uputama za izradu raznoraznih genijalnih „uradi sam“ projekata. Osim uputa i materijala u boxu ćete pronaći razne zanimljivosti i mozgalice. A pazi još i ovu foru, uvijek pazimo da sve potrebne materijale za izradu projekata imate doma, a ono što nemate, možete pronaći u boxu! Sve aktivnosti u boxu prate određenu temu ili sezonu, npr. tema sljedećeg boxa će biti – svjetlost. Svaki LabZab box je osmišljen pažljivo i s puno ljubavi tako da je obavezni dio svakog LabZab boxa personalizirano pismo namijenjeno upravo marljivim ručicama koje će izrađivati projekte, a tu se uvijek nađe i neki mali slatki znak pažnje.

ŠTO SADRŽI LabZab BOX?

LabZab box sadrži:

 • Personalizirano pismo
 • Do 3 „uradi sam“ aktivnosti (s korak po korak uputstvima)
 • Materijal za aktivnosti
 • Fun facts knjižicu sa zanimljivostima o temi koja se obrađuje/edukativna knjižica
 • Igre za mozganje (križaljke, labirint, pronađi razliku…)
 • Jednostavan recept za prste polizati
 • I šećer na kraju, LabZab iznenađenje

KOME JE NAMIJENJEN LabZab BOX?

LabZab box je namijenjen djeci i odraslima koji se osjećaju kao djeca, a imaju više od 4 godine. Aktivnosti su dovoljno jednostavne i ekstra zabavne tako da ih dijete od 4 godine može izvoditi samostalno. Upravo je to prednost LabZab boxa, roditelji mogu izabrati hoće li raditi s djetetom ili bez grižnje savjesti pustiti dijete da se samo igra i zabavlja, bez mobitela i ekrana, uz pomoć aktivnosti koje će im držati pažnju. A zabava će naravno biti još veća ako se izradi projekata pridruže roditelji. Neki se možda čak i iznenade kad će morati upregnuti vlastite moždane vijuge i poskrivečki na Wikipediji guglati zanimljivosti za koje možda nikad do sada nisu čuli. Pssst, nećemo nikome reći! ;)

ZAŠTO LabZab BOX?

 • Glavna prednost LabZab boxa je ta da je sasvim prilagođen djeci tako da sami možete izabrati hoće li dijete aktivnosti raditi samo ili u društvu roditelja. LabZab box je istovremeno odličan alat za vježbanje samostalnosti djeteta, no i odlična prilika da se povežete s djetetom na zabavan način.
 • Aktivnosti su jednostavne, a za njihovu izradu vam neće trebati šišmiševa krila i gušterov rep, već materijali koje ionako već imate doma, a ako ih nemate, ne brinite, mi spašavamo stvar i svi potrebni materijali su sigurno već u boxu!
 • LabZab box potiče djecu na samostalan rad, zadržava im pažnju i vježba koncentraciju, potiče finu motoriku i škaklja moždane vijuge. Djeca će uz pomoć  edukativne knjižice također saznati i mnogo zanimljivosti te naučiti neke općepoznate i one manje poznate stvari.
 • Aktivnosti iz LabZab boxa provjereno obožava svaki klinac, projekti su zabavni i edukativni, djeca će naučiti nešto novo i uživati u tome.
 • I zadnje, ali ne manje važno, zato što želimo da djeca stvaraju, izrađuju i vesele se. Sa sigurnošću možemo reći da smo tijekom našeg dugogodišnjeg rada i iskustva s djecom naučili što klinci obožavaju i što im je potrebno. Uz pomoć LabZab boxa garantiramo pametnu zabavu u svakom domu!

KAKO NABAVITI SVOJ LabZab BOX?

Ukoliko vam se sve navedeno čini totalno super i ako ste baš poželjeli imati svoj LabZab box, možete ga naručiti već sada putem naše mail adrese info@laboratorijzabave.hr, a mi vam šaljemo vaš box na kućnu adresu.

Ljetni LabZab box izlazi uskoro, a njegova cijena iznosi 150 kn + besplatna poštarina.

Već sada možete naručiti naš proljetni LabZab box po promo cijeni od 99,00 kn!

Ukoliko nismo odgovorili na neko vaše pitanje, slobodno nam se javite za sva dodatna objašnjenja i informacije.

Jedva čekamo da vas razveselimo s novim LabZab boxom!