Laboratorij zabave u carstvu Školske knjige na Interliberu!

Čim zakoračimo u studeni, počinje odbrojavanje! Ne, još ne ono do Božića, nego odbrojavanje do Interlibera! Jer to fantastično carstvo knjiga u kojemu baš svatko može pronaći nešto za sebe i ove nas godine očekuje u svom redovnom terminu, od 12. do 17. studenog, na Zagrebačkom velesajmu.

Kuharice, biografije, romani, poezija, slikovnice, self-help bestselleri, priručnici razni, stripovi…Sve najbolje, najzanimljivije i najnovije što se može pročitati, prolistati, preletjeti, označiti bookmarkom, omirisati – sve je tu!

I, kako bi onda ta najveća fešta od knjiga mogla proći bez nas? Pa nikako, jasno! Naši prijatelji iz Školske knjige pozvali su nas u goste na svoj veeelliki štand! I naravno da smo prihvatili poziv! Ulovite nas u petak, 15.11. od 10 do 11 sati, kada ćemo sudjelovati u predstavljanju tri fenomenalne knjige. „Akademija za astronaute“, „Akademija za znanstvenike“ i „Velika knjiga usporedbi“ zvuče kao nešto što bi se moglo dopasti i vama!

Zato nam se pridružite jer samo za vas spremamo urnebesno zabavnu i edukativnu radionicu s koje ćete kućama otići s vlastitim Sunčevim sustavom u – pazi sad! – staklenci!

Sanjate o letu u svemir? Zanima vas kako je na Marsu? Ili pak volite pokuse, istraživanja i otkrivanje novih stvari? Da, da i da? Pa onda imamo dogovor! Obujte svoje čizme za hodanje po Mjesecu, pripremite mikroskope, povećala, kompase i zaštitne naočale i krenite s nama u novu avanturu!

Vidimo se!