Laboratorij zabave na Interliberu ili recept za Sunčev sustav u staklenki

Završio je još jedan Interliber. Najveći do sada! Milijuni knjiga, tisuće ljudi, puno mudrosti, zabave, učenja i znanja. I pokoja fritula i kobasa! Ali to nije sve! Ove godine tu je bila i naša mala kap koja ga je pomogla tkati! Naša fenomenalna radionica!

Ali krenimo od početka. Naši prijatelji iz Školske knjige pozvali su nas na svoj super štand da sudjelujemo u predstavljanju čak tri genijalne knjige! „Akademija za astronaute“, „Akademija za znanstvenike“ i „Velika knjiga usporedbi“ zvučale su kao da su napisane baš za nas! Ili za vas! I totalno su nas inspirirale. Pa smo tako u našem labu „skuhali“ još jednu super radionicu za sve male ljubitelje Svemira, avantura, zvijezda i nebeskih prostranstava.

Pričali smo o planetima, naučili kako se zovu, koliko su veliki i koliko su udaljeni od Zemlje. A onda smo ih sve fino pospremili – u staklenku! I naravno, ponijeli kućama. Bilo je, kao uvijek, veselo i zabavno, ali i poučno i edukativno! I nama je bio baš gušt! Sreli smo i upoznali neke nove klince, razmijenili s njima energiju i osjetili njihovu kreativnost na djelu! I zato baš volimo to što radimo!