Laboratorij zabave: organizator prvog međunarodnog storytelling festivala u Hrvatskoj

Click here for ENGLISH version!

S iznimnim vas zadovoljstvom, veseljem i ponosom obavještavamo da je Laboratorij zabave primljen u punopravno članstvo prestižnog FEST-a (Federation for European Storytelling), krovne organizacije koja okuplja renomirane storytelling majstore, pripovjedače i umjetnike s područja čitave Europe.

 

Uz tu veliku čast kao vrijednu potvrdu našeg rada na promicanju i njegovanju storytelling kulture na području Hrvatske i Europe, ukazano nam je i vrijedno povjerenje da postanemo stručni i kreativni organizator međunarodnog storytelling festivala koji će se, uz punu podršku FEST-a, po prvi puta održati u Zagrebu.

Laboratorij zabave tako postaje ponosni domaćin brojnim europskim storytelling majstorima i umjetnicima, a čast nam je najaviti samo neke od njih: genijalni performeri iz 3Troubadours i njihov nezaboravni show Mobile Dreams, sjajna Julie Neale (International School of Storytelling), uvijek originalna slobodna umjetnica Rose Croft, briljantni Martin Manasse (Society for Storytelling) i mnoga druga renomirana imena europske storytelling scene.

U našoj metropoli s veseljem okupljamo svoje prijatelje, kolege i partnere iz Edinburgha, Budimpešte, Londona i ostalih metropola europskog storytellinga s kojima smo imali čast surađivati na brojnim stručnim skupovima i edukacijskim vježbama, a oni nam spremno donose pregršt fantastičnih priča za djecu i odrasle te fantastične nastupe.

Međunarodni storytelling festival u Zagrebu održat će se 26. i 27. svibnja 2018. godine, a osim u samom prostoru Laboratorija zabave (Trnjanska 3), program će se odvijati na brojnim atraktivnim gradskim lokacijama, koje vam uskoro otkrivamo.

Zato vas s veseljem pozivamo da nam se pridružite na festivalu i da ondje zajedno predstavimo svoj grad i pametnu zabavu koja ga krasi!