LABORATORIJ ZABAVE NA INTERLIBERU

Svake godine, ali baš svake godine jedva čekamo 11. mjesec kako bismo pošteno opustošile Interliber. Bez brige, to nam je plan i ove godine, samo što ove godine idemo korak dalje, preselit ćemo se tamo hehehe :D

interliber_2016_hr

Da, da! Ove godine od 8.11.-13.11. u paviljonu 6 (odmah kod glavne pozornice) imat ćemo svoj mali izložbeni prostor na kojem ćemo predstavljati svoje nove/stare projekte, te nastupati s projektom Zabavna lektira punog naziva “Gledam/Slušam/Pričam/Čitam” koji je nastao prošle godine  s ciljem i pitanjem -Kako lektiru učiniti zabavnom?, gdje kroz serijal priča Ivane Brlić Mažuranić na djeci zanimljiv način uz interaktivno pripovijedanje približavamo arhaičan jezik i elemente iz priče.

Djeca se upoznaju s opusom I.B. Mažuranić, svijetom i legendama o kojima Ivana piše te se na taj način djecu potiče na čitanje.

Cilj je isto tako da se u djeci razvije ljubav za starinom, da se upozna bogatstvo jezika i da tradicija lijepe pisane riječi na ovakav način pripovijedanja živi.
Roditelji, a i stručne osobe s područja obrazovanja su isto tako prepoznali vrijednost ovakvog načina iščitavanja djela, te vlada veliki interes za ovakvim medijem izražavanja.

Tako da vam s veseljem i nestrpljenjem želimo pokazati kako mi to radimo :), a i da sami provjerite kada dođete doma :)

Ovom prigodom moći ćete gledati/slušati/pričati i čitati s nama “Šumu Striborovu” u terminima:
10.11., četvrtak,  13h
11.11., petak, 12.30h
12.11., subota, 17h

u paviljonu 5 na galeriji.

Dođite nas posjetiti, popričati i podružiti se s nama, te odigrati i nagradnu igru u kojoj možete osvojiti kompletan rođendan po želji kao glavnu nagradu, te osvojiti razne popuste na sve naše programe.

U sklopu našeg štanda na Interliberu, moći ćete po promotivnoj cijeni kupiti božićno i proljetno izdanje (2012.) Do!ts magazina za kreativce – naš najdraži magazin :)


Bit će zabavno, bit će poučno i bit će krcato :)

Veselimo vam se, naši dragi, najdraži :)

Vidimo seeeee