KREATIVNI UTORAK ZA ODRASLE: WELLNESS U TRNJANSKOJ!

Ako mislite da smo u smišljanju i promišljanju kako zabaviti dječje prstiće zaboravili na našu ‘veliku djecu’ – varate se! I ove sezone u Laboratoriju zabave krećemo s našim danima kreative za odrasle. Do sada je to bila srijeda, koja se zbog veeelikog interesa proširila na ponedjeljak i petak, a od ove jeseni otvaramo vrata svim ljubiteljima rukotvorina, umjetničkih mudrolija i prčkanja s rukama i pozivamo vas na Kretivni utorak!

Tako će svaki utorak Trnjanska 3 postati mjesto sjajnih ideja, odličnog druženja, pametne zabave i inspirativnog entuzijazma. Dosadašnji polaznici iz tjedna u tjedan razveseljavali su i sebe i nas svojim originalnim idejama, genijalnim dekoracijama, šarmantnim ukrasima i uvijek novim kreativnim ekspedicijama. Kako je jedna naša polaznica rekla – ovo je kao wellness! Ni ove sezone ne planiramo ništa manje zabavne i pametne kreative – biti će tu izrade svega i svačega! A da nabrojimo samo nešto – zidni ukrasi, dekori za dnevnu i dječju sobu, božićni pokloni, mali znakovi pažnje… I još puuuno toga!

Znamo što mislite – sve to zvuči super, ali gdje ću s klincima? Imamo rješenje i za to! Povedite ih sa sobom! Dok se vi u jednoj prostoriji s nama zabavljate, u sobi do vas vaši klinci rade isto tako nešto kreativno i pametno zabavno pod budnim okom i uz punu animaciju naših dinamičnih, opuštenih i iskusnih voditelja. Dakle, mame i tate – nemate izgovora!

Počinjemo brzo – već 09. listopada – zato rezervirajte svoj dolazak na info@laboratorijzabave.hr. Radionice će se održavati utorkom u trajanju od 2 sata. Cijena po dolasku je 100 kn, ili 130 kn (dolazak s djetetom). Moguće je uplatiti pakete od 5, 10 ili 15 dolazaka. Svi članovi Laboratorija zabave (naravno!) imaju popust na obiteljsku ulaznicu. Sav materijal uključen je u cijenu, a  sve što izradimo – nosimo doma!

Ako želite ostvariti svoje hand made dizajnerske snove i napokon poslušati onaj glasić kreative koji u vama vrišti – poklonite si ove jeseni nešto za dušu (ili darujte poklon bon za radionicu prijatelju ili dragoj osobi). Javite se i rezervirajte termin – garantiramo odlično druženje u izvrsnoj atmosferi, izmjenu zgodnih ideja, dijeljenje oštrih škarica i mekanih kaučeva a sve to uz fine keksiće i šalicu vrućeg čaja!

*Mala napomena – za održavanje radionice potrebno je minimalno 5 polaznika! U suprotnom, prebacujemo radionicu na drugi termin dko se grupa ne popuni.