Kreativne srijede u proljetnom ruhu

Dragi naši zaljubljenici u sjajan provod, odlično društvo i otkačeni hand-made design,

s veseljem vam javljamo da sredinom veljače opet kreću i naše Kreativne srijede koje se, prema potrebi, spremno pretvaraju i u ponedjeljke!

Mnogi od vas znaju sve o našim tamošnjim druženjima, a za one koji još ne znaju rado otkrivamo u želji da vas upoznamo!

Naime, Kreativne srijede su skup maštovitih radionica hand-made designa, u koje upadate po drop in varijanti: dakle, dan(e) D birate sami, a s njih odlazite u društvu cool dekoracije, suvenira ili trofeja koje ste sami izradili. Zimi su to bili adventski vijenci, zidni ukrasi, himmeli ili kuglice za bor, a sad vas pozivamo na proljetnu kolekciju: cvjetići, prirodni materijali, zelenilo i buđenje prirode stvoreno je za živahni i otkačeni dizajn!

Tema je, dakle, kućni dekor u proljetnom ruhu, a mjesto radnje i dalje u Trnjanskoj 3. Jedna radionica traje 2 sata, a čitava sezona 2 mjeseca – počinjemo sredinom veljače, a završavamo pred sam Uskrs. I već znamo da kući nosimo najšarmantnija jaja u gradu! A što sve radimo, pitate se? S veseljem vam predstavljamo našu ponudu!

Raspored radionica:

12.02., Ponedjeljak – Makramei za gradsko proljeće: zašto su svi ludi za cvjetnim ljuljačkama? Jer mirišu na romantiku, slatke tajne, starinske vrtove i suvremen dizajn – a to čine gdje god ih objesite! Soba, dvorište, balkon, kuhinja: i što duže vise, to više obaraju s nogu! Šarmantni makrame napravite sami: a ostalo prepustite njemu!

21.02., Srijeda – Spa bath bombice za chill eksploziju: odmor nakon posla, vikend opuštanje ili mirisna večer u kadi – bath bombice uvijek znaju što vam treba, a mi znamo kako ih napraviti sami. Nije teško, zabavno je, jednostavno i nadasve kreativno. Provjerite iz prve ruke, a testirajte još isti dan!

26.02., Ponedjeljak – Shopping bags za svako rame: zgodne sitnice, placne radosti, dobar ulov u knjižnici – svi mi volimo shopping. A koji god da slatki porok mami vaše gušte, sve ih strpajte u istu vreću! Kreiramo otkačene i originalne vrećice za shopping: kakav ulov, takva i mreža!

07.03., Srijeda – Pinboard za slatki (za)stoj: kupi kruh, nahrani mačku, prošeći psa, carpe diem… tko danas živi bez oglasne ploče? Slađe su od rokovnika, kreativnije od alarma na mobitelu – a možete ih napraviti u svom stilu! Obećajemo odličnu zabavu, jamčimo slatke zastoje!

14.03., Srijeda – Teglice za kućni vrt: kućne biljke imaju važna posla: krase prostor, zovu vas van, paze vaše zdravlje i pozivaju na dobru vibru! Možete ih zaposliti u sobi, kuhinji, dvorištu, balkonu, a uz njih odmarati vrtlarskim čarima. Napraviti ih je lako: štoviše, od starta ih uskladite sa svojim stanom, ukusom i ambijentom za kojeg su zadužene. Pokušajte sami: rado prihvaćaju svaki kreativni izazov!

21.03., Srijeda – Mirisni sapuni za sva osjetila: tko ne voli zgodne sapunčiće? Vama od ranog jutra nude miris prirode, svježinu i dobro raspoloženje, a gosti se ne mogu nadiviti originalnom kolekcijom i mekim rukama! Super su za tulume, sjajni za opuštanje, a fali im još samo vaš dizajn! Izazovite čula, raspalite maštu i kući se vratite sa sapunskom pratnjom!

28.03., Srijeda – Uskršnja jaja za kreativne blagdane: svi pravi kreativci jako dobro znaju da farbanje jaja nipošto nije samo dječji posao – i odrasli ruku za maštu imaju! Kreiramo cool jaja za svaku košaricu: i svaku kuću koja ih takve udomi! Zašto odoljeti tom prekrasnom običaju – provjerite zašto ga vole sve generacije!

Važno je naglasiti da na svaku radionicu (do)nosite samo maštu i dobru volju: jer, sav je kvalitetan, praktičan i kreativan materijal u potpunosti osiguran s naše strane. Kao i uvijek, za njega je zadužena sjajna i uspješna ekipa iz Hobby Art Chemaco trgovine: kreativci znaju zašto! I da u gradu nema boljeg mjesta za sve koji žele uživati u umjetničkim hobijima, cool dizajnu i profi opremi za sve kreativce.

A pošto se cijela stvar događa na proljeće, jedva čekamo toplije dane da je preselimo u naš vrt! Klupice, dekice, podni jastuci… mnogi od vas već znaju kako tamo stvari stoje, a kako teče naša zabava na otvorenom. Sve koji još ne znaju pozivamo da provjere!

Pa vam otkrivamo i zadnji adut: otvorenje vrtne sezone slavimo samostalnim pravljenjem nečeg slatkog, mirisnog i jestivog: njegovog visočanstva pesta! Radimo ga od suhih rajčica, rikola, šljiva i sličnih zdravih i finih namirnica: praksu dobivate, recept nosite kući! Razumije se: zajedno s pestom! Naravno, ako ga prije toga ne poklopamo….skupa s klincima.

Što nas dovodi do idućeg pitanja: a djeca? Ako se pitate kamo s njima dok se vi s nama zabavljate, mi spremno odgovaramo: povedite ih (opet)! Jer, dok se vi u jednoj prostoriji, što bi rekla jedna naša polaznica, „nakon radnog dana opuštate kao na wellnessu“, u obližnoj se vaši klinci bave jednako kreativnim i pametno zabavnim stvarima. Uz budno oko i punu animaciju naših dinamičnih, opuštenih i s klincima iskusnih voditelja. Zato: brigu na veselje, maštu na volju i pridružite nam se u ateljeu! Prijaviti se možete na info@laboratorijzabave.hr

Čekamo vas!

Cijena radionice: 100 kn/ termin, članovi 80 kn/termin, umirovljenici 60 kn/termin, paket od 5 radionica/6. gratis! 

Radionice se održavaju u Laboratoriju zabave, Trnjanska cesta 3. iza Lisinskog od 18-20h.

Sav materijal osiguran od organizatora i naravno, sve što se napravi nosi se kući. U cijenu uključena i radionica za djecu. 

 

Možda će te zanimati i ovo:

  • DIY- Skulpture od žiceDIY- Skulpture od žice Jeste li se ikada ulovili u trenutku kada razgovarate na telefonu i pri ruci vam se nađe […]
  • DIY: Dar za Majčin danDIY: Dar za Majčin dan Majčin dan nam je sve bliže, a ideja za posve originalan, maštovit i kreativan dar već […]
  • DIY MOZAIKDIY MOZAIK Sami svoji kreativci: udružite se s klincem i izradite mozaik! Svako sneno popodne, […]