Književna večer u Pop Up Summer Gardenu

Borivoj Radaković – književnik ovdašnji, autor, kažu, kultnih romana „Sjaj epohe“, „Što će biti s nama“, „Hoćemo li sutra u kino?“, te kazališnih predstava „Dobro došli u plavi pakao“, „Kaj sad?“, „Amateri“, član grupe BoraBora…, čitat će u očaravajućem kafiću kraj ljetnog kina Tuškanac priče, ulomke iz romana i pjesme bez posebnog povoda s jasnom namjerom da sa svima proizvede sat i pol promjenjiva, ali intenzivnog raspoloženja: bit će ozbiljno, bit će zabavno i izazovno, bit će tjeskobno, a bit će smijeha.

Za vrijeme čitanja dopušteni su i poželjni pušenje, konzumiranje alkoholnih i bezalkoholnih pića, bureka, ćevapa i pizza, pogledavanje na mobitel, ljubljenje.
Javne bračne prosidbe – molimo vas: ne!
Radaković će čitati ulomke iz objavljenih romana te objavljene i neobjavljene pjesme.
Na prvu prosudbu ponudit će i ulomak romana u nastajanju – „Ne plači, dušo“.

Laboratorij zabave poziva vas u Pop Up Summer Garden na novu epizodu sasvim posebnih književnih večeri.

U nedjelju 25. kolovoza od 18.30 do 20 sati u šumi parka Tuškanac najveći pisac među kvartovskim frajerima i najveći frajer među kvartovskim piscima pružit će vam nezaboravnu književnu večer pod zagrebačkim zvijezdama.

Književne večeri traju i dalje, ali najdraže godišnje doba ne traje još dugo, zato vam odgovorno tvrdimo: ovu ljetnu večer ne želite propustiti.