Književna večer s Borivojem Radakovićem

Sve ljubitelje dobre priče, domaće književnosti i kvartovskog duha pozivamo da nam se u srijedu, 20. lipnja u 20.30, pridruže u našem vrtu na Trnjanskoj cesti: jer, ondje ćemo ugostiti kultnog pisca i old school Trnjana Borivoja Radakovića.

Na još jednoj našoj književnoj večeri u nizu na otvorenom, u opuštenoj vibri ljetnog vrta Laboratorija zabave, Borivoj nas u svom osebujnom i šarmantnom stilu vodi na putovanje u srce i trbuh Trnja: u kvart kakav je nekad bio, i vremena koja su se mijenjala u njemu. I pritom pričala raznim narječjima!

Kako je prošao trnjanski susret kajkavštne i štokavštine? Kako su Trnjani gledali na svijet, a kako je Zagreb gledao na Trnje? Što je Borivoja zaljubilo u naš kvart i zašto je ta ljubav vječna?

Čeka nas puno domaćih uspomena, legendi i anegdota iz prve ruke: a mi, kao veliki zaljubljenici u kvartovski duh na trnjanski način, jedva čekamo ugostiti još jedno kultno pero s domaće književne scene.

Trnjanska psihogeografija Borivoja Radakovića dio je naše kvartovske kronologije: u okviru Koraka grada u organizaciji Udruge za interdisciplinarna i interkulturalna istraživanja (UIII) i prvog međunarodnog STORYing festivala u Trnju u organizaciji Laboratorija zabave, sretni smo što nastavljamo u istom tonu: i u ritmu dobre priče!