KNJIGULJICA – mjesto gdje je knjiga IN

Nedavno smo imale priliku gostovati na još jednom posebnom mjestu, pored kojeg smo stavile kvačicu – ✓ checked!

Dijana i ja smo napravile popis, svojevrsni Bucket list na kojim mjestima želimo nastupati…. ovo mjesto je jedno od tih :). Riječ je o Knjiguljici!

Knjiguljica je jedno malo, ali preslatko mjesto za sve zaljubljenike u dobru knjigu i/ili slikovnicu, koje se nalazi  u staroj gradskoj jezgri grada Karlovca.


Knjiguljica nudi pomno odabrane naslove, štiva koja se ističu kvalitetom napisanog, a i ilustracijom.

Prostor je uređen baš po mjeri malog i velikog čitatelja. Dok se mali čitatelji mogu doslovno stopiti s policama knjiga u svom kutku, roditelji mogu uživati u svom štivu uz kavicu/čaj/sok i prefini kolačić.

Naravno, cijeli taj prostor ne bi bio toliko čaroban i simpatičan da vas unutar njega ne dočekaju vesele i nasmijane cure koje znaju apsolutno svako ime svog malog gosta.
Maja će se pobrinuti da vas svakodnevno dočekaju novi i kvalitetni sadržaji, a Nevena će se pobrinuti da vaš boravak tamo bude posebno iskustvo i da se vraćate opet i opet i opet :).

Uz sve ovo već nabrojano što Knjiguljica nudi, ono što nas je posebno oduševilo je to da se tamo dolazi, ne samo da ugodno provedete sat/dva, već da odete doma s knjigom pod rukom!

Hvala još jednom Knjiguljici što su nas ugostili i se sigurno vidimo opet!