Zborijada na Bundeku

Kako smo raspjevali Bundek

Jeste li primjetili da ovo naše razigrano proljeće sve brže trčkara prema krasnom ljetu?

Kratki rukavi, super ekipa, veselo druženje: ovaj vikend se jednostavno morao provesti na travi i u cvijeću, a mi smo se i sa zadovoljstvom odazvali na poziv na ples! Nedjelju smo proveli na zelenom Bundeku, u društvu raspjevanih malih talenata koji su se okupili na dječjoj Zborijadi. Kako nam je bilo, možete zamisliti: od plesa nas nisu žuljale cipele jer smo čagali u tenkama, glasovi su nam malo promukli od gušta, a nova su se prijateljstva brala kao tratinčice.

Uvijek nam je čast biti dio ovakvog događaja koji okuplja svestrane klince željne druženja, učenja i zabave na pametan način: a mali glazbenici su nas oborili s nogu! Čuli smo mnogo super pjesama, veselih nota, uigranih zvonkih glasova i naravno, super dojmova svake male ili velike osobe koja nam se pridružila u travi. Prije, između i nakon nastupa odmarali smo glasove. Kako? Pa, smijehom! Ima li uopće boljeg načina?

Znamo da mnogi glazbenici imaju svoje male, intimne rituale prije i nakon nastupa: a mi smo se odlučili na one kreativne! Modelirali smo balone, pravili origamije, igrali zanimljive igre, a ni bojice nisu odoljele nestašnom plesu po papiru: jednostavno, sve je bilo u ritmu odličnog provoda!

A tko se tako dobro zabavi na super druženju, stekne nova prijateljstva, raspleše veliki Bundek i čaga s proljećem, znate kako se kaže: i kući ide pjevajući!