Hobby Art Chemaco: s kreativcima samo kreativno!

Dragi naši polaznici, prijatelji i fanovi Kreativnog tjedna i svi koji nam se žele pridružiti u dizajnerskim rabotama,

ususret još jednom hand made tjednu želimo vam predstaviti našeg prijatelja, partnera i brata po kreativi koji je sa zadovoljstvom zadužen za snabdijevanje naših prstića kvalitetnim materijalima, šarmantnim detaljima, zgodnim alatima i ostalim dobrim duhovima naših radionica.

To je Hobby Art Chemaco: uvijek spreman za kreativnu suradnju i omiljena baza mnogih umjetnika, hobista i dizajnera. Mnoge su kreativne priče počele za njihovim pultom, a mnogi umjetnički snovi još čekaju na njihovim policama: obožavamo se izgubiti među njima i otkrivati sve tajne koje nam čuvaju u svijetu živih boja, finih materijala, maštovitih ukrasa i inspirativnih savjeta za njihovo povezivanje u jedinstvenu ideju. Svakodnevni san vječnih umjetnika, i vječna java svakog kreativca!

S ekipom iz Hobby Art Chemaca veže nas duga, uspješna i prijateljska suradnja, uvijek začinjena kakvim kreativnim savjetom, maštovitom smjernicom ili novom inspiracijom: jedna od njih su i Kreativne srijede, odnosno sad već Kreativni tjedan! Kad smo tražili pouzdanog, kvalitetnog i kreativnog partnera, nismo dvojili ni sekunde: a već smo u idućoj s guštom pokucali na dobra, stara vrata iza kojih uvijek s nestrpljenjem čekaju maštovito druženje, umjetničko stvaranje i pametna zabava.

Još jednom im puno zahvaljujemo na spremnom odazivu, super ozračju i sjajnoj suradnji! A da zadovoljstvo bude što veće, mašta još zaposlenija a prstići još vještiji, Hobby Art Chemaco odlučio je sve polaznike Kreativnog tjedna počastiti s 15% popusta u svojim trgovinama. Možete ih posjetiti u Vukovarskoj 226 ili Petrinjskoj 31/1, i tamo se uvijek iznova zaljubljivati u svoje stare kreativne hobije. Ili zakazati dejt s kakvim novim!

Vrata Hobby Art Chemaca uvijek su otvorena za nove sanjare: a spremna ostvariti sve kreativne snove! U vječnoj suradnji s maštom, inspiracijom i pametnom zabavom za svu vječnu djecu, nove hobiste i iskusne umjetnike koji znaju što žele: i gdje to pronaći!