Dani otvorenih vrata u Samoboru

Dani otvorenih vrata i predstavljanje Kreativnog boravka

Laboratorij zabave spreman je za jesen!

Ususret svim veselim druženjima, kreativnim učenjima, zanimljivim projektima i praktičnim radionicama koje nam dolaze, s veseljem vas pozivamo na Dane otvorenih vrata na kojima vam otkrivamo što smo vam sve pripremili za najšarenije doba godine.

Dobrodošli su svi naši aktualni polaznici, prijatelji i klijenti, i sva nova mala i velika ekipa željna kreativnih druženja, originalnih programa i pametne zabave. Ako smo vam nedostajali preko ljeta, ili ako vas već netko vrijeme kopka što se to zapravo događa u tom Laboratoriju zabave za kojeg ste čuli preko kakvog klinca, kolege ili društvenih mreža: navratite i provjerite zašto smo omiljena postaja brojnih malih i velikih kreativaca, istraživača i mozgalica!

Na Danima otvorenih vrata svakog nas dana čeka serijal napetih filmova, zanimljivih književnih večeri, zabavnih art radionica, jedinstvenih storytelling predstava i intrigantnih STE(A)M projekata. U tjednu od 18.-22.09., od 18-20h sve aktivnosti i programi  su besplatni i sve pod punom animacijom naših voditelja, stručnjaka i umjetnika! Tu ćete susresti staro društvo s naših rođendana, evenata i radionica, i upoznati nove prijatelje za buduća događanja: sve kroz ugodno druženje, sve uz tople napitke!

Sofisticirano slikanje na platnu, izrada ukrasne ili razigrane lutke, šivanje na suvremen i old school način, senzorno motoričke vježbe za klince pod stručnim i iskusnim vodstvom: samo su neki od programa koje vam pripremamo. Dopustite da vas neki od njih opusti, neki osvoji, neki obori s nogu: a neki i zarobi klinca!

Jer, u sklopu Dana otvorenih vrata predstavljamo ( i) naš dječji Kreativni boravak koji kreće u listopadu, kao konstruktivno i praktično rješenje za zaposlene roditelje i zaigrane klince. U Kreativnom boravku pisat ćemo zadaće ( i otkriti svim malim mrgudima koliko je to zapravo zabavna, zanimljiva i korisna rabota), igrati aktivne i maštovite društvene igre, gledati napete filmove, polemizirati u Dječjem književnom klubu i naučiti brdo novih zgodnih (sa)znanja i cool vještina iz područja znanosti, zabave, opće kulture i umjetnosti. Neće htjeti doma! A vi? Vi ćete znati da je na mjestu po mjeri: i da se zabavlja na pametan način!

Dođite, družite se s nama, postavite pitanje, saznajte više: naša su vrata otvorena od 18.do 22.rujna, svakim danom od 18 do 20 sati, ulaz i radionice u potpunosti besplatne! Čekamo vas u društvu ideja, planova i keksića!

*Kako biste osigurali svoje mjesto, obavezna je prijava na mail: info@laboratorijzabave.hr