Crowdfunding za Frendovsku klupu

 

Dragi naši prijatelji, partneri i fanovi,

nakon što smo vam se prvi put javili kao ponosni budući učenici renomirane, kreativne i hvalevrijedne Crowdfunding akademije na koju smo primljeni našim projektom Frendovska klupa, sad vam se javljamo kao još ponosniji diplomci!

Naše Ana, Dijana i Dalia zadnjih su dana marljivo pohađale edukativne seminare, pažljivo zapisivale i još pažljivije slušale stručna predavanja crowdfunding majstora kojima još jednom zahvaljujemo na zanimljivim susretima, ugodnoj suradnji i dinamičnoj, kreativnoj i zabavnoj radnoj atmosferi. Uživale smo u svakoj minuti, i iskoristile svaku sekundu za koji mudri savjet, maštovitu ideju i naravno, originalnu kampanju koju već pripremamo!

I sad vas službeno, prijateljski i radosno pozivamo da nam se pridružite u projektu i budete dio ove inicijative. Sve tvrtke, kompanije, institucije i(li) angažirani pojedinci koji žele ukrasiti školska i vrtićka dvorišta diljem Hrvatske šarenim i veselim Frendovskim klupama mogu postati naš backer, partner i saveznik za još ljepša djetinjstva, još bolje odnose među djecom i još aktivnije, inicijativnije i humanije društvo u cjelini.

Na Frendovskoj klupi rame iz rame sjede prijateljstvo, suradnja, zajedništvo, empatija, inkluzija, kvalitetna komunikacija, suvremena edukacija i sjajna zabava. Sve velike ideje na dječji način i sve dječje radosti kroz velike vrijednosti: zato ih zovemo temeljnima. I ljudskima. I zato trebamo početi od sebe: veliki i mali zajedno, svatko na svoj način i svatko u svom stilu. Pridružite nam se!

Svi zainteresirani za suradnju mogu nam se javiti već sada! Pošaljite nam mail, nazovite nas, dođite do nas!—–>> KONTAKT

A velika kampanja kreće na jesen. Budite dio nje i zauzmite svoje mjesto na Frendovskoj klupi!