Cool jesen u Laboratoriju zabave

Jesen se polako šulja, ali ni ljeto se ne da, a mi smo, kao i uvijek, puni ideja, planova i iznenađenja!

Cijelo ljeto smišljali smo nove stvari za jesen i sada smo već jaaako uzbuđeni i jedva vam čekamo sve ispričati! No, prije toga, važna obavijest! Svi već znate da škola ove godine počinje tjedan dana kasnije, što nam ostavlja točno toliko vremena za još jedan naš turbomegahiper zabavni i poučni kamp! Zato se brrrrzo prijavite i ugrabite svoje mjesto!

 

A sada – tri, četiri, sad – kreću jesenske novosti u Laboratoriju zabave!!!

Zabava na pametan način i dalje je naša glavna furka, a posebno smo sretni kada u našim aktivnostima sudjeluje cijela obitelj.  Od jeseni će naši obiteljski programi, kakve smo do sada radili u suradnji s raznim tvrtkama, postati dostupni svima! Stay tuned…

Za sve fanove naših ročkasa također imamo super vijesti: uz već znane i omiljene teme koje i dalje ostaju u igri, od jeseni ćete moći birati i dvije nove. Sigurni smo da će vam se svidjeti, a detalje javljamo u roku keks! Naš vrt je spreman za slavljenike i njihove frendove, a kad se temperature spuste, selimo u naše cool prostorije i nastavljamo slaviti zimske rođendane s jednakim guštom i veseljem!

Kako bismo jednu od naših omiljenih aktivnosti – pričanje priča – približili što većem broju ljudi i otkrili im sve njezine čari, nastavljamo i s našim edukacijama. Prva sljedeća stanica je Šibenik!

Kao što vidite, iz našeg se Laboratorija sve puši od novosti i planova o kojima ćemo vam više pisati jako brzo. Do tada, uživajte još malo u toplim danima, okupajte se još koji put i za nas i pripremite se za najbolji provod ove jeseni!

Vaš Laboratorij zabave