Business storytelling u HUB-u?

Odlično druženje, ugodna atmosfera, puno svježih (sa)znanja i vrijedna nova poznanstva, prijateljstva i iskustva: tako možemo rezimirati uspješnu i kreativnu business storytelling radionicu koju smo proveli u šarmantno uređenom prostoru HUB-a 385.

Svojim nas je društvom počastila uspješna i sjajno raspoložena ekipa koja stoji iza renomirane i proaktivne organizacije PWN Zagreb (Professional Women’s Network). Ravnopravnost spolova, jednakost žena i muškaraca u poslovnom okruženju, poticanje svijesti o ženskom položaju u suvremenom poslovanju samo su neke globalne vrijednosti koje PWN promiče svojim radom, ali i osobnim stavom i primjerom. I tu smo se odmah našli!

S veseljem smo protresli sve važne teme iz modernog poslovanja i, naravno, zajedno kreirali kako ih povezati u interaktivnu priču, moćnu poruku i vještu prezentaciju. Sve ono što čini efektan i uspješan business storytelling!

Uz puno osobnih primjera, razmijenjenih iskustava i zanimljivih anegdota skupa smo prošli sve osnove, tajne i zakone business storytelling tehnike, njenih stručnih kompetencija i kreativnih aduta – i uživali u svakoj riječi, trenutku i osmijehu!

A kako bismo upotpunili event, odnosno predavanje, ekipa iz HUB-a omogućila nam je i prostor za klince. ideja je zamišljena da roditelji koji žele čuti predavanje mogu dovesti svoje dijete, gdje je u drugoj prostoriji zbrinuto u STE(A)M zanosu. :)

Ovim putem još jednom želimo zahvaliti Marijani Šarolić Robić, svim članovima PWN tima i sjajnim domaćinima iz HUB-a 385. Svojim su nam odličnim društvom, bogatim iskustvom i nepresušnom željom za novim (sa)znanjima još jednom potvrdili staru istinu: najbolje priče su one koje nastaju sa zadovoljstvom!