LIFE STORYTELLING: RADIONICA PRIPOVIJEDANJA / MODUL 2

Pažnja, pažnja svim polaznicima koji su prošli uvodne radionice, seminare i praktične vježbe na temu suvremenog pripovijedanja! Nastavljamo dalje, usavršavamo svoje stečene storytelling vještine i postajemo još bolji i vještiji pripovjedači. Ako ste mislili da je ono što smo već naučili sve što se ima znati o ovoj bezvremenskoj vještini – varate se! Kada je riječ o storytellingu, uvijek ima još. Zato krećemo s MODUL 2 radionicom za sve vas zaljubljenike u pričanje, prepričavanje i kreativno izražavanje na nešto drugačiji način.

‘Recite nam nešto o sebi’ pitanje je koje smo svi toliko puta čuli na nekom razgovoru za posao, intervjuu ili formalnom upoznavanju. Obično odgovaramo po nekoj špranci s pomalo dosadnim nabrajanjem svojih vrlina (i svega što vole mladi…!). Slično je i u opuštenijim varijantama upoznavanja kada želimo ostaviti dobar dojam.

LIFE STORYTELLING TEHNIKA baš je ono što nam svima treba! Kako prezentirati SEBE na najbolji mogući način? Kako probiti led među nepoznatim ljudima? Kako vješto, mudro i zabavno prezentirati svoje priče? Sve su to pitanja na koja ova verzija storytellinga daje odgovore. Sad kad smo naučili pričati tuđe priče – vrijeme je da naučimo pričati i vlastitu! Ona je time teža jer je osobnija i nabijenija emocijama. Ali mi volimo izazove! Cilj radionice je uspješno vas pripremiti za elokventno, jednostavno i specifično predstavljanje sebe širem auditoriju s naglaskom na razvoju samopouzdanja i komunikacijskih vještina. Prije svega namijenjeno učiteljima, profesorima, odgojiteljima, trenerima, angažiranim roditeljima i svima koji rade s (i pred!) ljudima.

Program radionice zamišljen je kao interaktivno, kreativno i zabavno druženje u trajanju od 1 dan. Biti će tu puno praktičnih vježbi kako selektirati i istaknuti ključne elemente svoje životne priče te kako isto to uočiti u tuđim pričama – a sve to popraćeno s puno mimike, gestikulacije i ostalim oblicima neverbalne komunikacije.

Pauza za ručak, coffee time: uz dobar posao dobro se i ogladni: osiguran je zdrav i hranjiv ručak, a opuštajući coffee time obavezni je alat svakog radnog druženja!

Radionica će se održati 20.10., subota od 10-17h.

Cijena po polazniku – 890,00 kn + PDV *MOGUĆNOST PLAĆANJA U 2 RATE!

Cijena uključuje:

Doručak- kroasani i kava

Ručak

Coffee break

Radni materijali

*Minimalan broj polaznika je 5. U slučaju manjeg odaziva, radionicu prebacujemo na drugi termin dok se radionica ne popuni. 

Požurite s prijavama na info@laboratorijzabave.hr, zauzmite svoje mjesto na ovoj radionici koja mijenja život i postanite još bolja verzija sebe!