I business vikend može biti zabavan!

Zimska subota, zagrijana radna atmosfera…proveli smo prekrasan dan uz još jedno zanimljivo, dinamično i zabavno business storytelling predavanje u Labu.

Ondje smo okupili šaroliko, raspoloženo i raspričano društvo iz raznolikih struka, s kojima smo spremno istražili što sve čini dobru priču. I naravno, temeljito pretresli sve važne teme iz aktualnog poslovanja, modernog tržišta i suvremene komunikologije u business stilu.

Uz puno smijeha i krasnog druženja, prošli smo sve tajne, zakone, tehnike i alate business storytellinga: naučili smo kako kreirati moćnu poruku, a kako je uspješno prenijeti klijentima i publici. Što sve čini vještu prezentaciju, i kako je efektno plasirati. Čuli smo  mnogo dobrih priča, spremno ih povezali u jednu: onu koja govori o novim vještinama, svježim znanjima i budućim poslovnim uspjesima! Upoznali smo grupu uspješnih, ambicioznih i vedrih ljudi: pravo je zadovoljstvo s njima razmijeniti iskustva i anegdote, te gledati kako se rađaju nova prijateljstva ili buduće poslovne suradnje. Sve u ime dobre priče, a uz nju još bolje usluge!

Naravno, uz dobar posao dobro se i ogladni: u pauzi smo se počastili ukusnim ručkom, a dojmove zbrajali uz prefinu kavu. Jedva čekamo ponoviti druženje: i još mnogo puta uživati u razigranom, aktivnom i uspješnom radnom vikendu!