BRAVE NEW WORLD: FESTIVAL DIGITALNIH TEHNOLOGIJA

HUB385, centar znanja, inovativnosti i tehnološkog razvoja organizira treći po redu Brave New World – festival novih digitalnih tehnologija. To je najveći regionalni festival takve vrste koji okuplja inovatore, programere, dizajnere, regionalnu i inozemnu start-up zajednicu kao i poslovnu zajednicu uključenu u razvoj tehnologija novog doba.

Ovaj zagrebački vikend bit će u znaku inovacija, novih znanja, informacija i pogleda u svijet budućih tehnologija. Pregršt predavanja, meetupa i druženja s puno (za neke od nas!) apstraktnih pojmova poput blockchaina, kriptovaluta, AI i Iot-a… Čak će se birati i naj robot Hrvatske! Fora, zar ne? Zabava (za velike) na pametan način.

Zvuči kao nešto čega želimo biti dio? Svakako! A što je s najmlađima? Pa isto zabava (ali za male!) na pametan način! Laboratorij zabave ponosno sudjeluje kao partner u ovom velikom projektu HUB385 i brine se o dječjem dijelu festivala. Dok roditelji pozorno slušaju brojna IT predavanja, njihovi se klinci zabavljaju, opuštaju i uče na našim radionicama. A njihova tema? STE(A)M – naravno! U našem dobro poznatom stilu zabave na pametan način osmislili smo brdo fora aktivnosti i pozivamo sve klince i njihove roditelje da nam se pridruže ove subote, 20.10., od 10h do 20h.

Da sva zabava i uzbuđenje oko tehnoloških napretka koji stvaraju svijet budućnosti ne budu rezervirani samo za mame i tate – Laboratorij zabave potrudio se da i njihovi klinci treniraju svoju inovativnost, mozgaju, smišljaju i pronalaze odgovore na tisuću kako?/zašto?/koliko?/na koji način? i sva ostala pitanja s kojima se susreće svaki pravi inovator. STE(A)M radionice (science, technology, engineering, art, mathematics) kombiniraju učenje, istraživanje i igru kako bi i najmlađi ušli u čudesan svijet robotike, mehanike i  programiranja – i klinci ih naprosto obožavaju!

Ovu subotu zajedno treniramo moždane vijuge – ekipa Laboratorija jedva čeka sve vas male znanstvenike, istraživače i inovatore – tamo smo cijeli dan! Prijave na sva predavanja i radionice vrše se na www.hub385.com. Vidimo se!