Allianz i zmaj s jednim krilom

U suradnji s Allianzom i Hrvatskim paraolimpijskim odborom (HPO)stvorili smo simpatičnog zmaja Williama koji je pokazao klincima kako izgleda posao trenera zmajeva, koliko brzo jedan zmaj mora trčati da bi poletio i što je sve spreman učiniti za svoje krilo.

No, to nikako nije sve što nam je odao: u svojim nas je pustolovinama naučio kako voljeti sebe, kako poštovati druge, kako je cool biti poseban i kako je svatko od nas jedinstven takav kakav jest!

Ideja i inspiracija „Zmaja s jednim krilom“ je stvaranje pozitivne slike o sebi, poticanje inkluzije i prihvaćanje različitosti, a kroz ovu zabavnu i interaktivnu predstavu saznajemo što sve čeka jednog zmaja na putu do te spoznaje.

Naš William je jedan jako poseban zmaj: toliko brzo trči da trenira ostale zmajeve kako bi što uspješnije i snažnije poletjeli! No, kad svi oni odlete u daleke zemlje i neobična carstva, William ostaje sam i tužan jer ima samo jedno krilo. Ali, naš junak ima i brze noge pa jednog dana i sam kreće na putovanje. Koga će tamo upoznati i hoće li dobiti drugo krilo, to vam nećemo odati! Odat ćemo vam samo da je najljepši let onaj koji vodi do ljubavi prema sebi i drugima. A za njega je svejedno koliko krila imate!