STORYing – trodnevni međunarodni storytelling festival

ENGLISH VERSION

S velikim zadovoljstvom i veseljem ponosno najavljujemo STORYingtrodnevni međunarodni festival koji promiče suvremeno pripovijedanje, otvorenu komunikaciju kultura i dijaloga! 

Krajem svibnja Zagreb postaje domaćin brojnim europskim storytelling majstorima i umjetnicima, njihovim dobrim pričama i fenomenalnim izvedbama! Ponosni organizator festivala, Laboratorij zabave, udruga je za promicanje kulture pripovijedanja i punopravni član FEST-a (Federation of European Storytelling). Nakon prošlogodišnjeg uspjeha, STORYing je svrstao na popis provjereno uspješnih međunarodnih storytelling festivala, rame uz rame onih najpoznatijih. Zagreb je od tada nezaobilazna točka na europskoj storytelling mapi, a sve vas pozivamo da se ove godine uvjerite i zašto!

STORYing festival priča priče za male i velike i u njemu mogu uživati i djeca i odrasli. Program će se odvijati u jutarnjem (za djecu) i večernjem (za odrasle) terminu, na hrvatskom i engleskom jeziku.

Festival će se održati 24., 25. i 26. 5. 2019. godine na nekoliko različitih lokacija, uz već svima dobro poznate prostore u Trnjanskoj 3. U ta tri dana Laboratorij zabave postaje dom zabavnih priča na pametan način a sve ćemo ih zajedno poslušati u čarobnoj proljetnoj atmosferi našeg vrta! Večernji termini rezervirani su za priče za odrasle i atmosferu koja će nas sve zasigurno oboriti s nogu.

Svjetski poznati izvođači koji će nas ove godine počastiti svojim majstorskim pričama, pričat će nam prije svega tradicionalne priče iz svojih domovina. Tema 2. STORYing-a je nasljeđe, i s tim u skladu uživat ćemo u pričama iz indijske, talijanske i židovske povijesti.

Cijeli je festival u znaku pozitivne vibre, ugodnog druženja, opuštenog upoznavanja novih ljudi i prije svega, sjajnog provoda.

S veseljem vas pozivamo da nam se pridružite na festivalu kada ćemo još jednom dokazati koliko je snažna veza Zagrepčana i dobrih priča!

Uskoro donosimo cjelokupni program!

Veselimo se zajedničkom druženju i slušanju priča!