Zimski online kamp – sigurna zabava za čitavu obitelj

Dragi naši,

s veseljem vam predstavljamo vijest koju već dugo nosimo u rukavu – a to je da kreće naš zimski kamp!

U posljednje vrijeme često ste nas pitali kako ćemo ga (i hoćemo li ga uopće) ove godine održati, s obzirom na svima poznatu situaciju koja nam već redom izlazi na uši! Na vaša smo pitanja ostajali tajanstveni, i to iz dva važna razloga. Jedan je taj što smo vas željeli iznenaditi u samom božićnom tjednu, a drugi, ništa manje bitan, je taj da smo donedavno poduzimali sve potrebne korake,  zahvate i mjere za novo i sigurno ruho našeg zimskog kampa.

A ono je ove godine virtualno! Zbog toga smo jako sretni i uzbuđeni jer nam je „selidba“ kampa u online, Zoom format donijela sasvim nove kreativne mogućnosti, a time i pregršt zabavnih iznenađenja za sve klince i obitelji u Hrvatskoj! Pogađate, zbog online formata više ne morate biti iz Zagreba i okolice da biste mogli uživati u kampu – zaboravite i sve prometne gužve, traženje parkinga i vožnju do nas, jer ove godine mi dolazimo k vama! Iz tog razloga, osim vašeg malog kampera, ove godine i vi možete aktivno pratiti kamperski program i u njega se uključiti iz svojih toplih papuča. Isto mogu učiniti ostali članovi vaše obitelji, pa i daleki rođaci, susjedi i kućni ljubimci – pred ekranom uvijek ima mjesta za sve, a do zabave vas dijeli samo koji klik!

No naravno, kako to već biva s nama – ne stižemo praznih ruku. Na kraju ove lude godine, uz kamp vam donosimo i prigodan paket. To je naš LabZb box, kreativna kutija pametne zabave koja sadrži originalne i interaktivne DIY igre, igračke i aktivnosti, kvalitetan i siguran kid friendly materijal za njihovu izradu, ilustrirani e-book s duhovitim audiovizualnim uputstvima i fun facts zanimljivostima, napetu i uzbudljivu storytelling priču i još mnogo drugih i zabavnih iznenađenja za čitavu obitelj.

Sadržaj LabZab boxa omogućuje vam zabavnu i bezbrižnu izradu svih izazova, zadataka i aktivnosti s kampa u skladu s njegovim dnevnim temama. A imamo ih čak pet, po jednu za svaki dan druženja!

Teme kampa

Ovogodišnji kamp nosi ime „Jučer, danas, sutra“, a posvećen je čudima, zanimljivostima, zgodama i nezgodama svijeta kojeg poznajemo. Kakav je on bio u doba špiljskih ljudi i kako ga je kuga skoro došla glave? Kako su umjetnici šarenili povijest i kako svaki klinac može biti heroj? Što nas sve čeka u budućnosti i hoće li roboti zaista zavladati svijetom? Sve to i još mnogo toga spremno vam otkrivamo kroz čak pet cjelina:

  1. Svijet jučer, danas, sutra
  2. Velike pandemije i kako im doskočiti
  3. Kako je crtež mijenjao svijet
  4. Kako je glazba mijenjala svijet
  5. Mali vodič za velika djela

Svakog dana jedna tema – a svaka tema nova čuda sprema!

Trajanje kampa

Kamp ukupno traje 5 radnih dana (od ponedjeljka, 11.1. do petka, 15.1..) Trajanje jednog dana (online susreta) je 2 sata, u što ulazi zabavni program obrađivanja dnevne teme i uz nju vezana kreativna DIY radionica.

Cijena kampa

Ukupna cijena petodnevnog kampa iznosi 649 kn, u što ulazi:

  • stručna online animacija i vodstvo (obrada dnevne teme)
  • kreativne radionice
  • LabZab box s kompletnim sadržajem (šaljemo ga na vašu željenu adresu)
  • osigurana tehnička podrška tijekom čitavog druženja

A što ako ne želim LabZab box?

Svejedno možete biti dio kampa! U slučaju da se odlučite na opciju bez boxa, mi ćemo vam poslati popis materijala kojeg možete nabaviti kako biste mogli pratiti kreativne radionice. U opciji bez LabZab boxa, ukupna cijena kampa iznosi 499 kn.

Early bird

Dohvati early bird i kampiraj još povoljnije! Za sve koji nam se prijave do 4.1. vrijedi early bird cijena od 549 kn (s LabZab boxom) ili 399 kn (bez LabZab boxa). Ne dvoji i (pri)javi se – vrijeme teče brzo!

Prijave

Prijave kreću – sad! Primamo ih na info@laboratorijzabave.hr.

Molimo vas da prijavu svog klinca izvršite najkasnije 7 dana prije početka kampa kako bi vaša LabZab box na vrijeme stigla k vama! Ako ste se odlučili za opciju bez LabZab boxa – također vas molimo da nam se prijavite najkasnije 7 dana prije početka kampa kako biste stigli nabaviti materijal potreban za radionice (šaljemo vam ga na mail nakon što u prijavi naznačite da ne želite LabZab box).