Zimski kamp za tinejdžere

Dragi naši šestaši, sedmaši, pa sve do srednjoškolaca, i poštovani roditelji svih mladih milenijalaca,

često nam pričate da za vaše velike klince i tinejdžere u gradu ima nedovoljno kvalitetnih, konstruktivnih i kreativnih sadržaja. Oni više nisu mali, dječju su zabavu prerasli, postaju kritična masa: i žele više! Upravo iz tih razloga, mi im to želimo ponuditi. Na moderan, zabavan i praktičan način!

Zato vas ovih praznika s veseljem vas pozivamo na pravu poslasticu suvremenog i edukativnog provoda: zimski kamp za tinejdžere u Laboratoriju zabave! Druženja provodimo tijekom cijelih zimskih praznika, svakim radnim danom u popodnevnim terminima od 17.30 do 21 sat.

 

A što radimo u Trnjanskoj? Stručno i kreativno odgovaramo na sva pitanja, dileme i nedoumice suvremenog tinejdžera: kako snimiti, režirati i plasirati moćan video? Kako se povezati s kvalitetnim You Tuberima, pokrenuti genijalan blog ili napisati otkačeni scenarij? Naši mladi i opušteni voditelji spremno i prijateljski moderiraju praktične vježbe, kreativne radionice i britke polemike. Oni znaju kako je vašim tinejdžerima: i sami su to bili, i to baš ne tako davno!

Bili smo i mi. I dobro znamo što smo i sami htjeli uz to: analitičke rasprave, izražavanje stava, kritičku (samo)svijest o svijetu koji nas okružuje, kvalitetnu glazbu, kultne filmove i opako dobru književnost. Sad sve to nudimo i vama!

Čekaju vas moderne radionice i misaone rasprave na temu društvenih mreža, popularnih blogova, influencing vještina, multimedijalnih sadržaja i do-it-yourself aktivnosti. Živo raspravljamo o gorućim temama teen svijeta: bullying, cyberbullying, granice privatnosti na društvenim mrežama i tehnološko komunikacijski izazovi 21. stoljeća. Na ništa manje konstruktivan način odmaramo od ozbiljne spike: gledamo kultne filmove, slušamo legendarne albume, snimamo video izazove i, da, zajedno pravimo slasnu i zdravu gurmansku večeru! Jer, složit ćemo se da su neke vještine uvijek u modi.

Pametno kuhanje jedna je od njih!

I kad smo već kod old schoola: istražujemo kako su se tinejdžeri zabavljali u stara vremena kad društvenih mreža nije bilo, a rijetki su mobiteli bili vrlo asketske naprave s ograničenim moćima i nalazili se u aktovkama odraslih ljudi! U to ime, praktično konstruiramo kako bi izgledao Facebook u 20. stoljeću i kakvi bi statusi njime vladali. Smijeh zajamčen, mašta zagarantirana!

U kamp su dobrodošli svi mladi stariji od 11 godina. Hint: članovi imaju popust!

Želite li suvremene zimske praznike na edukativno otkačen način, oni vas spremno čekaju u našem kampu! Prijavite nam se na info@laboratorijzabave.hr, i predbilježite svoje mjesto u postavi!

Kamp se odvija svakim danom od 17.30 do 21 sat, tijekom cijelih zimskih praznika na adresi Laboratorij zabave, Trnjanska cesta 3.

Prvi tjedan počinje 8.1.(ponedjeljak), a završava 12.1.(petak).