Wild, wild west – Rođendan kojeg slavimo zapadno od Mississipija.

Uskačemo u kaubojske čizme i vodimo klince na put po slavnom Divljem zapadu, gdje avantura vreba iza svakog kaktusa. A mi? Hvatamo je lasom kao pravi kauboji!

Naravno, nakon što naučimo koristiti laso, a mjesto za taj trening je kaubojska škola. U njoj prolazimo sve što nam je potrebno za uspješan o(p)stanak na Divljem zapadu. A znamo kakav je on bio – pustolovan, izazovan i često vrlo opasan. Takva je i naša kaubojska škola!

U njoj učimo tko su bili kauboji, kojim su vještinama morali baratati i koje su ih osobine krasile pri tome. Morali su biti snalažljivi i hrabri. Trebali su znati okupiti stoku, uhvatiti zmiju i plesati line dance. Sve to i mi učimo uz puno dobre prakse!

Vježbamo gađanje i bacanje potkova. Učimo kako napraviti dinamit (i kad je vrijeme da začepimo uši). Tragamo za zlatom po legendarnim rijekama. Igramo bingo i muzemo krave.

A kasnije se zabavljamo kao pravi kauboji, uz country glazbu u obližnjem saloonu!

Kućama se vraćaju prekaljeni plesači, poznavatelji povijesti i vješti snalažljivci koji pritom znaju skakati u vreći. Jer, tko kaže da tradicionalne igre klince ne zanimaju? Wild west rođendan sigurno ne! Štoviše, on je prava potvrda da moderni klinci itekako uživaju u old school igrama povlačenja užeta, odmatanja klupka, skakanja u vrećama i (po)gađanja limenki. I jesmo li već rekli koliko vole bingo? Gotovo i kao prasak „dinamita“!

 

Wild west rođendan je odličan izbor za klince koji uživaju u grupnim igrama, fizičkim aktivnostima i neobičnim zanimljivostima kojih Divlji zapad ima još više nego prašine. Uz zabavu i igru, prolazimo kroz njegovu burnu, slavnu i posve autentičnu prošlost koja s razlogim ima svoje mjesto u području povijesti, umjetnosti i opće kulture. Mi im je predstavljamo na aktivan način, u izazovnoj potjeri za pametnom zabavom. Sa svih strana Teksasa i slavne Rio Grande!

CIJENA: 1.800 kn + PDV= 2.250 kn

*Za članove Laboratorija zabave 1.900,00 kn