Rođendan kod kuće? Da, ali uz našu pomoć!

Znate da smo mi u Labu specijalisti tematskih ročkasa. Kao što smo vam prošli tjedan najavili, zbog ovog ludog vremena, korone, potresa i snijega u proljeće, ne preostaje nam ništa drugo nego zatvoriti se doma i… proslaviti ročkas doma. Ma ne brinite, nije to tako teško! Mi ćemo vam pomoći da se fino pripremite. Pozivnice, dekoracije, rekviziti, kostimi, glazba, maske, igre – samo recite, imamo sve!

A da vi ne biste previše razbijali glavu, u narednim ćemo vam danima  davati razne prijedloge za najcool ročkas u doba korone.

Počet ćemo s jednim od naših najpopularnijih ročkasa, a to su, pogađate – SUPERJUNACI!

Oni koji su bili kod nas na tom ročkasu, neka se prisjete što smo sve radili, a oni koji nisu, neka razmisle i pošalju nam sva moguća pitanja. Rado ćemo s vama podijeliti neke naše trikove, fore i kreativne ideje kako bi vam baš ovaj rođendan bio najbolji ikad! Svakako nam javite i druge teme koje vas zanimaju, uopće ne moraju biti one koje mi inače imamo u Labu.

Kako uopće početi planirati i pripremati rođendan? Pa izradom dekoracije i ukrašavanjem, naravno!

Danas ćemo se poigrati s DIY dekoracijom te pripremiti vaš dnevni boravak/sobu/vrt/terasu u malu akademiju za SUPERJUNAKE.

A sad… klikom na ovaj link preuzmi uputstva za ročkas kod kuće —-> DIY PROSLAVI ROČKAS KOD KUĆE – SUPERJUNACI

P.S. Obavezno nam šaljite komentare kako vam se čini. To nam je vrlo važno kako bismo znali trebamo li što dodati, izbaciti ili je super ovako kako je. :)