COVID 19 – mjere zaštite na zabavan način

Dragi naši,

želimo vas temeljito informirati o mjerama zaštite koje provodimo pri svakom našem rođendanu kako biste bili sigurni da su svi klinci u našem prostoru maksimalno zaštićeni. Kao mnogi drugi vlasnici ili korisnici prostora, i mi smo od nadležnih zdravstvenih službi dobili striktne i direktne upute koje smo dužni provoditi pri svakom rođendanu u našem vrtu ili dnevnom boravku. U želji da klincima provođenje propisanih mjera bude što zabavnije, odlučili smo ih shvatiti kao kreativan izazov i još jednu priliku za zabavu i smijeh. Kako to izgleda? Predstavljamo vam u nastavku!

Mjerenje temperature

Nadležne službe kažu da pri svakom ulasku djeteta u naš prostor moramo izmjeriti njegovu/njezinu temperaturu. To činimo kako bismo i vi i mi bili 1000% sigurni da svi klinci u naš prostor ulaze zdravi i da na rođendanu nije bilo povišenih temperatura. No, nadležne su službe zaboravile navesti jako važnu stvar: tko je zadužen za mjerenje temperature na ulazu? Mi? Roditelji? Mali Domaći? Nismo bili sigurni, pa smo stvar prepustili u sigurne i iskusne ruke krapinskog pračovjeka. Ipak su oni vješti s toplomjerom, zar ne? Kako se s njim snalazi, pogledajte u videu

Dezinfekcija ruku

Pravi pustolovi znaju da nema boljeg zagrijavanja od trljanja ruku nad logorskom vatrom. Ako u njih štrcne i koja krupna kapljica sredstva za dezinfekciju, brzo se osuši na buga buga način!

Pranje ruku

Volimo u praksi! Kod nas ih temeljito pere čak i Marija Antoaneta, vladarica poznata po mržnji prema kupanju. Ni ona ne odoliijeva mirisnom sapunu. Koliko ga troši, vidi se u videu!

Prikup podataka

Na ulazu smo dužni prikupiti vaše i djetetove podatke koje, naglašavamo, koristimo isključivo za vlastitu evidenciju kojom pismeno potvrđujemo da su svi klinci na rođendanu (bili) zdravi i zaštićeni. U želji da prikup podataka teče što brže, ljubazno vas molimo da pred naš prostor stignete 15 minuta ranije od dogovorenog rođendanskog termina. Na ulazu vas čekaju naši zapisničari!

Maske

Sve naše voditeljice opremljene su zaštitnom maskom i rukavicama. Oprema je kreativna i u skladu s temom rođendana – a toliko je sigurna da je klinci ni ne primijete! Pogledajte bradu krapinskoga pračovjeka. Ispod nje se skriva savršena maska!

Warning: no parents allowed

Poznato od tinejdžera? Ukrali smo natpis s mnogih vrata njihovih soba te ga primijenili na svoj rođendanski prostor. Zbog što veće sigurnosti klinaca i slavljenika, do daljnjega nismo u mogućnosti dopustiti roditeljima i pratiteljima djece ulazak u rođendanski prostor ili zadržavanje oko njega nakon dovođenja i odvođenja djeteta. Što je, tu je – klinci vladaju!

Klopa i cuga

Joey doesn’t share food, kaže jedna stara serija o prijateljima: a zbog njihove i svoje sigurnosti, do daljnega ne dijeli čak ni istu zdjelicu za grickalice. Svaki klinac na rođendanu dobiva vlastiti pribor za jelo, čašu i zdjelicu za grickalice. Sav jedeći pribor je papirnati i jednokratan, što znači da ga bacamo odmah nakon uporabe. I ne žalimo za njim!

Dezinfekcija prostora i korištene opreme

Prije i poslije svakog rođendana temeljito dezinficiramo kompletan prostor i svu opremu koja se koristila ili će se koristiti na rođendanu. Svaki kostim, igra ili rekvizit prolazi temeljiti tretman visoko kvalitetnim sredstvima među kojima je nezaobilazno mjesto našla i parna pegla. Naša Kleopatra s njom barata kraljevski, kako i dolikuje vladarici čistoće!

Sve smo ove mjere poduzeli i poduzimat ćemo sve dok naša zemlja ne bude opet sigurna za sve. Pomno pratimo sve vijesti, slijedimo upute nadležnih službi te ih savjesno izvršavamo na temeljit i siguran, a opet kreativan i zabavan način. Stoga, bez straha nam se javite i dovedite svog klinca: kod nas prijeti zaraza samo sjajnom zabavom!