Teens Zimski kamp: što radimo koji dan?

Jako smo sretni zbog vašeg velikog interesa za naš Teens Zimski kamp! Dolazi nam puno vaših pitanja i upitnika, a najviše volimo ono: što ćemo točno tamo raditi? Odgovaramo iz prve ruke:

Ponedjeljak: upoznavanje uz dobru spiku i domaći snack. Skupa otkrivamo male tajne velikih blogera, šeranih statusa i dobrih polemika u komentarima. Što nas vodi da stisnemo like, što nas sili da palimo hide? Kako napraviti, a čime voditi dobar blog? Otkrivamo skupa: i na praktičnom blogu. Pokrećemo ga, stiliziramo i pišemo prvi post: i naravno, slavimo rođendan novog blogera!

Utorak: jeste li se ikad zapitali kako bi Face izgledao prije Facea? Što da je izmišljen u 20.stoljeću? Kako bi izgledali statusi, i tko bi ih sve pisao? Izrađujemo vlastitu maketu old school Facebooka: i raspravljamo što bi se tad najviše lajkalo! I što bi bilo teen druženje bez spominjanja prve ljubavi? U tom tonu gledamo kultni film Moja djevojka i pitamo se hoće li i teensima pasti pokoja suza?

 

Srijeda: Skupa pravimo večeru: jer, dobar domaćin uvijek je u modi. Gurmanski tulumi također! Kad se naklopamo, bacamo se na nasilje: u prenesenom smislu, naravno. Raspravljamo o bullyingu, cyberbullyingu i svemu što vuku za sobom. Praktični savjeti: kako kulerski postupiti ako se nađeš na nečijem piku, i na što paziti da tvoj pik ne zaluta u druge?

Četvrtak: Gledamo francuski hit La Boum (Tulum), prisjećamo se dobrih, starih i nešto novijih tuluma! You Tube, što s njim i kako na njemu. Kako hendlati dobar kanal, urediti fora video i povezati se s cool ekipom? Multimedija, što je čini kraljicom i kako vladati njenom moći? Pokrećemo radionicu o vladanju suvremenim tehnološkim alatima i multimedijalnom spikom: a znate kako je to s praksom. Uvijek čini majstora!

 

Petak: Odgovaramo na video izazove i istražujemo granice njihovih alata. Što sve može MovieMaker, kako ukrotiti AfterEffects? Što zna svaki moćni scenarist, i bez čega ne pali laptop? Koje zamke vrebaju dobrog redatelja, i kako im majstori doskaču? Snimamo svoje filmće: i saznajemo iz prve trake!

Što kažete? Mi znamo: jedva čekamo! Prijave na Zimski Teens kamp još traju: uskočite na svoje mjesto na info@laboratorijzabave.hr., i zagrijte zimu pametnom zabavom!