Svi pjevajući na Bundek!

Laboratorij zabave na dječjoj Zborijadi

U nedjelju, 14.svibnja, od 17 do 19 sati, svi ljubitelji glazbe, proljeća i veselog vikenda na otvorenom uživat će na prekrasnom Bundeku koji, kao i mi, uvijek gušta u dobrom društvu. Već sad pjevušimo od zadovoljstva što smo dobili čast bodriti i animirati raspjevane i talentirane klince koji nastupaju na dječjoj Zborijadi, i jedva čekamo čuti što su nam sve pripremili!

I dok klinci nose note i stihove, mi nosimo bojice, veliko platno i punu kapu društvenih i kreativnih igara kojima ćemo se zabavljati prije, poslije i između nastupa. Jer, što je raspjevani vikend u prirodi bez pokojeg novog prijateljstva, zajedničke igre ili grupnog umjetničkog djela? I ima li boljeg lijeka protiv treme ili kreativne pripreme za nastup od one koja uključuje crtanje, igru i druženje?

Malim glazbenicima stižemo punih ruku maštovitih igara, zabavnih aktivnosti, umjetničkih alata i svega što treba za najbolji backstage u gradu. Jer, svi glazbenici i zaljubljenici u glazbu dobro znaju da odlična zabava nije samo na pozornici i da je upravo backstage baza odlične vibre, super energije i svih malih i velikih gušta koje umjetnici nose sa sobom na pozornicu. Zato smo još ponosniji jer ovaj backstage vodimo mi: nema nam boljeg nego gađati dobre note za super atmosferu i odličnu zabavu!

A svi koji žele zaplesati u prirodi, smjestiti vikend u travu, čuti nove pjesmice i uživati u talentiranim glasovima, nek pripreme ruke za pljesak, noge za čagu i tenisice za livadu jer ulaz je slobodan!

Uvijek razigrani Bundek već veselo iščekuje akrobacije veselih dirigentskih palica, zvonke glasiće i nasmijana lica: a mi smo rođeni spremni za zabavu, igru i druženje u odličnom ritmu!