Recikliramo u travnju – pridružite nam se!

Priroda je zakon, i to onaj životni – sve se u njoj odvija i svi mi u njoj živimo!

U želji da damo svoj doprinos u eko odgoju i podizanju ekološke svijesti klinaca (ali i nas odraslih, jer prečesto zaboravljamo), pokrećemo akciju „Recikliramo u travnju“.

A što u akciji radimo? Pa, upravo to! Recikliranje!

Od danas, 1.travnja (nije prvi april), svakog ćemo vam dana sve do kraja mjeseca predstavljati / predlagati po jednu zabavnu, kreativnu i edukativnu DIY aktivnost koju doma (ili u parku, na klupi il’ u jarku) možete raditi s klincima.

Naravno, sve aktivnosti za recikliranje koje ćemo vam predlagati najprije smo provjerili ručno, praktično i na vlastitoj koži, gdje su odlično sjele čak i onim najnespretnijima među nama!

Bilo je (i bit će) tu svega: eko igara, eko projektića, eko aktivnosti, eko izazova, eko savjetnika, eko recenzija i svih drugih eko stvari koje smo sakupili. Prijedlozi koje smo odabrali prigodni su za klince svih mogućih dobi, od 1+ godišnjih bebača poput naše Liv, do starijih klinaca pa sve do teensa (i onih koji misle da već su među njima).

U to ime, sve vas pozivamo da nam se pridružite – svojim rukama, naravno!

Osmislite li (ili pronađete) neku fora eko aktivnost ili ideju za recikliranje, objavite je na svojim društvenim mrežama pod hashtagom „Recikliramo u travnju“ i tako podijelite dobru ideju i eko vibru s drugima!

Jer, zapamtite – samo zajedno možemo pomoći našem planetu i tako ga učiniti još boljim, ljepšim mjestom za sve klince kojima ga ostavljamo. I samo ih zajedno možemo potaknuti da od malih nogu čuvaju naš planet kako bi se krug nastavljao i dalje! Granica je, kao što znate, nebo – a pametna zabava je nikad nije imala!

Pridružite nam se, uživajte, zabavite klince i sebe skupa s njima – svi zajedno reciklirajmo u travnju!