LabZab ekologija za djecu – u berbu na Gruntek!

Naši eko programi i eventi s temom ekologija za djecu putuju po regiji, no uvijek se rado zadrže na Grunteku!

Sretni smo i ponosni što se naša suradnja s Gruntekom uspješno nastavlja i ove godine, i to kroz naš ljetni LabZab Eko kamp u kojem vaše klince furamo u berbu.

Poludnevni izlet na Gruntek je već drugu godinu dio Eko kampa koji počinje u ponedjeljak, 10.7. 2023. i traje do petka, 14.7. uključujući petak. Na Gruntek idemo u srijedu, 12.7. i još uvijek stignete prijaviti klinca! Imamo još koje slobodno mjesto, a vi brigu manje dok ste na poslu – znate da će klinac s nama brati povrće! 

Zašto baš Gruntek i suradnja s njima? Odgovori su laki, a ima ih čak tri! 

  1. Ekologija za djecu uz 200% prakse

Ekologija za djecu je važna i ozbiljna stvar uz koju kod nas ide i zabava na otvorenom uz brojne vrtne igre, reciklažne projekte i ostale izazove po mjeri svakog klinca. Uz Gruntek sve to postaje još praktičnije jer se nalazimo u srcu eko imanja i klinci mogu vidjeti “kako idu stvari”, na vlastite oči i na licu mjesta. Ekologija za klince tako postaje aktivnost, praksa, akcija – dakle, sve ono što klinci vole i što im je potrebno za interes koji će razvijati i kad odu s Grunteka. A baš ta svijest je ono što nam treba da naš planet bude još ljepši i zeleniji! 

  1. Majstori su posla i imaju pečat

Za klince samo najbolje, a Gruntek je baš to. Gruntek je dobitnik prestižnih nagrada i certifikata iz područja eko uzgoja (nacionalna nagrada za okoliš Green Prix 2022., certifikat austrijske agencije Bio Garantie). Osim toga, sjajni su domaćini koji klincima pružaju vrhunski provod koji, uz berbu i ostale eko aktivnosti, omogućuje i piknik na otvorenom, roštilj i chill out zonu za odmor od “rabotanja”. Uvijek jedva čekamo sve to. S klincima il’ bez njih, al’ najbolje s njima! 

  1. Imaju ono što čak ni mi nemamo

Kao što je traktor za vožnju vaših klinaca! Obilazak imanja s traktorom je jedna od omiljenih aktivnosti koje klinci rade na Grunteku i super ih je vidjeti na četiri kotača. Mnogim gradskim klincima je to ujedno i prva vožnja traktorom u životu, pa možete zamisliti kako reagiraju. Ne daju se s njega i uvijek traže još! Uz sve moći našeg LabZab vrta, traktor im ipak ne možemo dovesti – i baš ih zato spremno vodimo do njega! 

LabZab kod za popust na Grunteku

Sviđa vam se ideja o vlastitom vrtu? I vi ga možete rentati na Grunteku, pa ići s klincem u berbu i bez nas! Ako ipak niste tip za berbu, i dalje možete imati vrt. U tom slučaju, ekipa iz Grunteka će obaviti berbu za vas i poslati vam povrće na željenu adresu. Ima li bolje? Da znate da ima! Uz naš LabZab kod možete ostvariti 10% popusta za najam vrta na Grunteku. Samo im spomenite LabZab kod, a ostalo sve prepustite njima. Nema na čemu! 

Kako je prošla berba prošle godine? 

Izlet na Gruntek i ekologija za djecu su bili jedan od glavnih ljetnih hitova naših prošlogodišnjih kampova. Moderni klinci su zdušno uživali u ozbiljnoj i neumornoj berbi svježeg povrća, vožnjici na traktoru i vodenim igrama. Bacite oko kako nam je bilo, detalji i fotke su na ovom linku.

Vidimo se i ove godine na Grunteku!