POSEBAN BOŽIĆNI POKLON

Ove godine kupujem nešto posebno

Sigurni smo da i vi, jednako kao i mi, svake, baš svake godine vrtite isto pitanje u glavi: “Što da poklonim ove godine?”

Razmišljamo o tome da je poklon proje svega:
– cjenovno prihvatljiv
– poseban
– kao da je stvoren/rađen baš za tu osobu za koju je namijenjen

Imamo nekoliko prijedloga za vas! Od 16.12.-23.12. traje umjetnički sajam u HDLU, artOmat, na kojem možete vidjeti stvarno svega! Ove godine selekcija umjetnika je izvrsna i vjerujemo da ćete naći od svega po malo, kako za sebe, tako i za poklone :)

Kao i prošle godine naša Ana ponovno izlaže sa svojim brendom Zoo Zid.

Što je Zoo Zid?

Prisjetimo se, Zoo Zid je sretna i šarena, eko alternativa pravim lovačkim trofejima. Neki ljudi uživaju u stavljanju pravih životnjskih glava na zid, a Ana se s pravim životinjama druži i igra, a na zid stavlja Glavatare.

Glavatari su od skromne ideje i radom postali pravi hit, te svoje su svoje potencijalne nove posvojitelje čekali na raznim sajmovima, izložbama, manifestacijama, Tjednu dizajna, modnim revijama, Art bazarima, te umjetničkim galerijama i sa stranica časopisa i portala za modu, umjetnost i kulturu življenja kao što su Jutarnji list, Dom & Dizajn, 100% prirodno, Like Hrvatska, Fashion hr., Dom i stil, HRT Život je lijep, Briljanteen, Gloria Glam, Rtl exlusive, Artsome, Do!ts, Journal.hr I mnogi drugi…

Inspiraciju za Glavatare Ana pronalazi u svijetu oko sebe, ljudima, mjestima, materijalima, pričama koje čuje i prostorima koje zamišlja u glavi te u koje smješta Glavatare.

Glavatari su rukom rađeni, unikatni ukrasi za zid. Zabavni trofeji od recikliranih materijala, postavljeni na drvenu podlogu.

Rađeni su isključivo od recikliranog materijala, te Ana nastoji da je na njemu  sve prirodno – stari novinski papir, drvo, filcana vuna, grane – koje služe za rogove, materijal 100 % pamuk.

Ana je spremila novu zimsko-božićnu kolekciju za ovu godinu, koja će se moći vidjeti isključivo na artOmatu! Glavatari su se pokazali kao izvrstan poklon ispod bora! Uspomena koja ostaje za cijeli život! :) Mali su i lagani, te se mogu premještati sa zida na zid, kako vam paše, i to bez velike intervencije na zidu! Potreban vam je samo maleni čavlić, jer Glavatar ne teži niti kilu :)

Zimska kolekcija

Ako već imate Glavatara, ne vidimo zašto ne biste imali još jednog hehe :)

Uz dobro poznate Glavatare, ekskluzivno ćete moći vidjeti najnoviju limitiranu kolekciju malo drugačijih životinjica. Kolekciju pod nazivom “Unusual children’s collection” – neobična kolekcija predviđena za dječje sobe. Ana otkriva kako je tom kolekcijom htjela prikazati slatke male životinjice na malo drugačiji, nespretan način.

Posebna pogodnost za vas

Svi koji ste pročitali ovaj članak i baš mislite kako bi vam se jedan Glavatar uklopio u dnevnom boravku, dječjoj ili spavaćoj sobi, dođite na artOmat, potražite Zoo Zid i recite da ste pročitali članak na Laboratoriju zabave! Dobit ćete super cool popust :)

Zoo Zid možete pratiti ovdje:

https://www.facebook.com/ZooZidbyAnaGrzunov/